AURA WHITE GLUTA COLLAGEN

AURAWHITE KINI BERWAJAH BARU!!!


PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI  TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 900 000MG :
- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA


RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed, tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell, phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti :
* lemon,
* turnip,
* strawberi,
* maquiberry,
* papaya,
* sarang burung,
* astaxanthin
* pinebark

dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!


FORMULA LENGKAP :
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT :
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN :
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

CARA PENGAMBILAN AURA WHITE :
1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Dinasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)


SESUAI UNTUK :
- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIL DAN  TIADA MASALAH
- WANITA MENGANDUNG 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA


TESTIMONI AURA WHITE GLUTA COLLAGEN :


BERMINAT???
HARGA (500G) : RM 150 FREE POSTAGE + FREE SHAKER

104 comments:

  1. boleh caya ke product ni eh? saya dah try macam2 tapi takde satu pun yg okay. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      trpulang pd u. tiada paksaan dlm pembelian. klu ragu2, no need to purchase it coz dlm pembelian kite kene ambil risiko dlm setiap keputusan yg diambil. stakat ni ramai yg bg feed back positif. if they can, y not u? just think positive in every single situation. maybe the product that u,ve taken are not suitable for u. n maybe u ambil pd cara yg x btl. so, it's up to u. everyone know what are the best for them :)

      Delete
  2. Hai..macam mana nak order? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      just click CARA PEMBELIAN di bhgn kiri blog ini (yg floating)

      Delete
  3. hye.. boleh gtw x macam mna nk beza ori or tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi. ada aura white fake ke? stakat ni sy x jmp aura white fake pon

      Delete
  4. Sy nak mintak pendapat. Warna Air Aura White ni bila bancuh, warna apa? Sy beli 2 mggu lepas, bila bancuh warna jernih je. Sy pikir tu mmg warna dia lah kan, then after 2 weeks tkde perubahan and jerawat makin banyak, sy mula sangsi, boleh cik jelaskan? Sy dh risau dengan muka sy sekrang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi. warna merah.

      sbnrnya ada juga customer yg alami masalah keluar jerawat slps ambil aura white. keadaan ini dipanggil healing crisis di mana tubuh kite sedang melakukan detoxin, yakni penyingkiran toxin dlm bdn yg menjadi punca utama kepada masalah tubuh dlm bdn. if kulit u keluar jerawat, ia menandakan kesan detoxin keluar melalui kulit, menunjukkan bdn u byk toxin termasuk pd wajah u.

      so, sepanjang u amalkan aurawhite, bykkan minum air kosong. kerap mencuci muka dgn bersih, amalkan pemakanan yg sihat

      Delete
    2. Sy pon kuar jerawat..dn sy da stop consumption..aurawhite ni..sebulan stop jerawat x ilang..so bg yg nk gune tu pikir2 lah yer..

      Delete
  5. sy nk tnya..sya ade bli 2 jar aura white..1st jar sy bncuh ikut sukatan wrna air jd sprti wana puprle kladi dan ade srdak bji rsa xmsam..da habis yg tu sy buka yg bru bncuh ikut sukatan jgak tp wana n rsa jd berlainan.wrna nya lebih kpda purple jrnih mcm ribena dan rsanya masam pulak xde serdak bji2.sdgkan yg 1st x msam pon =(.mcm mne tu ye cik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aura white ni klu nk ikutkan rasanye masam-masam manis. maybe suhu air juga memainkan pernan kepada perubahan warna air dan rasa.

      Delete
  6. Sis. Sy berminat sgt nak cuba produk aura white ni! Tp saja nak pengesahan. Produk ni ada kelulusan KKM tak? Thanks sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      x de. tp dijamin halal dan mendapat kelulusan HALAL. so, boleh ambil tanpa ragu2

      Delete
    2. eh? bukan ada kelulusan dari KKM? macam mana ni? dah musykil di sini. minta penjelasan. terima kasih

      Delete
    3. yup, mmg xde kelulusan KKM. tetapi Aura white mendapat kelulusan dari Akta Makanan yg merupakan badan di bwh KKM. Mana2 produk berbentuk minuman/makanan perlu memenuhi Akta Makanan di bwh KKM. Xsemua produk perlu ada kelulusan KKM. i think u should do more research about it coz everyone know about this fact. klu u takut nk amik this product just bcoz xde kulusan KKM, sedangkan produk ini mendapat kelulusan dari badan di bwh KKM, i think u should think twice. if u rasa produk ni x selamat utk diambil, masakan KKM benarkan produk ini berada di pasaran secara terbuka malah mndpt liputan meluas di dada akhbar dan majalah.

      Delete
  7. sy dah cuba aura white ni , sblm ni muka ada parut jerawat and berminyak , alhamdulillah after seminggu guna muka takde minyak da , parut pun pudar dan tidur nyenyak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. really~~ i'm happy with u. Teruskan pengambilan utk kekal sihat dan cantik

      Delete
    2. sis , kalau umur empat belas tahun minum boleh tak?

      Delete
    3. seeloknya 18 thn ke atas

      Delete
  8. air dea warna purple or putih sbnanye ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna merah purple. klu warna jernih tu still ori sbb ada kesilapan masa AW dihasilkan. tp khasiatnya tetap sama. so, jgn timbulkan spekulasi tntg AW ori n fake. stakat ni x de AW fake. sume ori.

      Delete
  9. Klu sy nk ambik aura white dgn SnE boleh tak?coz sy mmg amik sne skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      boleh. tp perlu jarakkan masa pengambilan. cth : pagi Aura White, mlm ambil SNE

      Delete
  10. Hi, mana lagi better ye kalau nak compare AW ni dgn SNE? From the benefit view, sbb saya nampak fungsinya agak lebih sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi

      both ada kelebihan dan kekuatan masing2. sukar nk compare produk2 kecantikan sbb masing2 bg kesan yg berbeza mengikut individu. semuanya bergantung kpd individu tersebut setelah menggunakan produk tersebut. sy x boleh kate this one much better than the other one. so, klu nk tau which one is better, u should try 1st. lain org, lain penilaiannya

      Delete
    2. Thanks a lot dear for the info ;)

      Delete
  11. Nak tanya,sy sdg ambl pil kurus figure up.blh ke ambl skali ngan aura white?adakah perlu jarak'n pgmbln.perlu ambl figure up dl @ aura white?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      wajib diambil pada tempoh masa yg berbeza. coth pagi ambil FU mlm ambil aurawhite

      Delete
  12. Slm..u ad jual ke aurawhite yg baru pny tu? If i nk bli byk ad discaount x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam

      ada. if nk purchase please contact me 1st. however, FYI, sy x de buat jualan scr borong

      Delete
  13. askm..nak tnya, AW yg baru tu sma hrga ngan yg lama ke?hrga pla da tmasuk pos ke Sabah n shaker ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      yes, same price. RM 150 free postage + free shaker.

      Delete
  14. Saya tertarik ngan product ini tetapi saya sedang mengandung 4 bulan. Ada orang berkata yang produk ini "panas" dan tak sesuai untuk ibu mengandung. Boleh saya dapatkan penjelasan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.

      ada customer yg preggy 5 bln ambil AW. Alhamdulillah x de ape2 masalah dan baby yg dilahirkan kulitnya cantik dan cerah. Hanya ibu mengandung 4 bln ke atas shj dibenarkan ambil AW. jika ragu2, sila dapatkan nasihat dari doctor

      Delete
  15. Hai,

    Nk tya blh ke kalu sy amlkn aw pg n mlm vit c larut dgn air mlm?

    ReplyDelete
  16. 15 thn amik bole¿?? Nk tgk effect.sbb muka jrwat truk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      x digallakkan. seeloknya 18 thn ke atas. klu nk amik supplement pd peringkat umo awk, better ambil Vitamin C. klu nk rawat wajah scr luaran, pki skin care khusus utk jerawat

      Delete
  17. Hi. Boleh x emel sy mcm mne nk beli dan contact number. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      kindly please click "CONTACT ME" di bhgn kiri blog ni (yg floating) to contact us.

      Delete
  18. hi,i dh consume AW dh 3 jar dh.sblm consume AW muka i xda jerawat,after consume AW muka naik jerawat trok sngt smpai kena prgi clinic kulit.mula2 engt stress tp after 2 month pun jerawat still x hilang.mcm mna ha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      u kene detox badan u dlu. punca utama y pengguna x dpt hasil yg maximum apabila ambil suppliment pencerahan kulit sbb badan kite penuh ngan toksin. bila byk toksin, susah utk AURAWHITE nk bertindak balas. toksin juga penyebab kpd masalah kulit, kesihatan dan byk lagi jenis penyakit. saranan sy, ambil supplement yg boleh detox bdn u like 2Be Gorgeous or Solid Fiber Vit C. ambil secara berterusan dlm tempoh 1 bulan. lps satu bulan, baru ambil smula AURAWHITE.

      Delete
  19. salam sis, nak tanya la. kalau saya rcv Aurwhite 900000 with shaker yg takder logo aurawhite ia ori tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      ada ke AW yg x de logo? stahu sy ada je logo AW cam lam blog sy ni. Maybe la kot, yg awk dpt tu bukan ori. stakat ni sy x penah jmp lagi AW fake.

      Delete
  20. Hi Sis, bole x i consume AW at the same time i ambk 2be gorgeous, biasanya i akn jarak kan masa pengambilan dlm 3 jam, dua2 produk ni i ambk pagi dgn mlm. Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      better awk ambil 2 be gorgeous terlebih dahulu sampai habes. kemudian, baru ambil aurawhite. 2be gorgeous ni supplement utk singkirkan toksin dlm badan. bila toksin x de, ape2 supplement yg kite ambil akan mudah bg tindak balas. ini saranan sy.

      Delete
  21. Aslm. Klu priod bole ka minum AW?

    ReplyDelete
  22. Salam. Nak tanye. Kenape ade dealer AW yang offer free gift sampai 22 free gift tapi dengan harga yang same RM150 untuk 900 000 mg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      terpulang kpd seller tersebut utk menarik perhatian customer. 22 free gift mereka bg tu nmpk satu jum yg byk, tetapi ia hny beberapa item shj. bg customer yg pernah purchased dgn kami, mereka tahu ape yg kami berikan kpd mereka dan mereka dapat lbh daripada ape yg seller bg. so, trpulang kpd customer nk pilih yg mana. kami ada cara kami sndr utk bg penghargaan kpd customer. :)

      Delete
  23. salam,
    boleh saya tahu kandungan AW per scoop??
    die tulis 900000mg tp xde detail
    da cari merata tempat tp xjumpe...
    terima kasih =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      if u ada beli aurawhite, kt jar tersebut dh ada kandungan perserving

      Delete
  24. salam . . akak saya nak tanya , macam manaa kitaa nak tahu badan adew toksin or tak ?. . kulit saya sensitif pada matahari ,cepat sunburn . .oh ye, aura white nieyh just putihkann muka je kea ?. . . or satu badan kitaa ?. . . sekarang nieyh saya makan ubat SNE , coz adew masalah kesihatan sket . . boleh kea ambil aura white ?. . TQ . . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      badan kite mmg snts bertoksin. semua org ada toksin dlm badan. usually toksin yg berlebihan dlm bdn dpt dilihat apabila tumbuh byk jerawat, mudah sakit, mengalami masalah berat badan, mudah letih,kulit kusam dan byk lagi.

      aura white ni supplement. so of coz ia mencerahkan seluruh badan.

      Delete
  25. mayo clinic USA recommend 2.2 liter je utk pompuan . 3 liter tu utk lelaki. and the 2.2 liter is the total fluid, means termasuk sup, buah yg byk juice, etc. after all, size mat salleh tu besar, so they imagine more of mat salleh size. asian need is different.jgn overdo in taking fluid, sebsb kang blh masalah water retention. google and read furthermore

    ReplyDelete
  26. 900,000mg = 900gm = 0.9 kg berat bersih. termasuk botol ye... kena mkn botol utk 'consume' the so called glutathione..btw, berapa mg berat je glutathione dlm ni . the rest is filler.
    so, jgn kagum dgn figure 900,000mg tu. psikologi game je

    ReplyDelete
  27. the more natural detox way is by consume about 3 days in a row all the uncooked and unprocessed food. fruits, vegetable, root plant,nuts and all plant base food. uncooked pls. n a lot of lemon juice. u cant expect detox by taking supplement and yet continue eating bad stuff i.e eating out. eating out exposes u to a home of additive, preservative, coloring, etc

    ReplyDelete
  28. well, i do take AW but w a lil' bit of food/solid because any supplement drink (except ubat diet) that u take must be accompanied by solid or food as a medium for nutrition absorption. else, dia terus g usus and jsdi urine. manufacturer main taruk je tu , mcm ubat diet je konsepnye. padahal this is supplement. refer to mayo clinic.

    so far, this way is effective, nampak cerah ckit. btw, x cerah sgt pun xpe. beyonce look is better than china doll porcelain white. dumb & boring

    ReplyDelete
  29. hi.

    actually, ada byk cara kite boleh buat utk dapatkan hasil yg maximum dgn pengambilan Aurawhite. Masyarakat pada hari ini terlalu sibuk dgn rutin harian. so, cara mudah utk mereka mendapatkan vitamin dan mineral utk tubuh adalah melalui supplement. x sume org suka ambil supplement dlm bentuk pepejal. mostly suka dlm bntuk liquid utk detox badan(cth plg mudah 2be gorgeous dan solid fiber vit c). dua supplement ini bertindak utk detox badan dgn cara mudah. tambahan pula ia sejenis minuman yg mudah diserap dlm badan. dan mmg betul, utk dapatkan hasil yg terbaik ialah dengan mangamalkan gaya hidup sihat.

    saya snts sarankan kpd customer sblm nk ambil ape2 produk utk mencerahkan kulit dan skin care, sy akan nasihatkan utk detox badan. detox sblm ambil supplement adalah sgt pntg sbb ia memudahkan supplement yg kite nk ambil nnt mudah diserap dan hasilnya, kite akan dapat hasil yg maximum. tp terpulang kpd customer nk terima nasihat atau tidak.

    kite juga jgn terlalu mengharap kite nk dptkan kulit yg putih melepak mcm adira tu. kulit manusia ni ada limitation dari segi pencerahan. perubahan melanin yg melampau juga boleh mendatangkan penyakit. so, cukuplah sekadar dpt kulit yg cerah, sihat dan berseri. itu plg pntg. badan sihat, kita pon cantik (^_____^)

    ReplyDelete
  30. salam,kak mengamalkan maharani dr hai-o,perlu diambil pagi sebelum makan,jd masa terbaik utk mengambil aurawhite?
    kak juga alahan resdung,kdg2 terpaksa mengambil ubat kg pd waktu mlm,bole dijarakkan masa utk mengambil aw atau elok x perlu utk mlm trsebut
    kak juga mengambil cleanx tea (mila af jd duta)utk sembelit,bole diteruskan atau tidak?
    bagaimana cara nk amalkan aw pada bln puasa,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      ambil AW pd waktu pg selang 2 jam slps sis ambil maharani. begitu juga pada waktu mlm.

      pd bulan puasa, boleh ambil aw. x de masalah. just ambil aw pd waktu pg 30 min selepas makan sahur. pd waktu mlm 30 min sblm tido

      Delete
  31. Salam..sy nk tnya sy dh minum aurawhite ni smpai hbs tpi napa muka mkin kuar jerawat.bnyk sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      ia merupakan healing crisis di mana aw sdg bertindak bls dgn toksin2 dlm badan. ia dikatakan proses menyahkan toksin. jerawat yg kluar menunjukkan ada toxin dlm badan.

      sy sarankan, cuba ambil produk detox like 2be gorgeous or solid fiber vit c utk memudahkan proses detox. kene buat mcm ni baru aw dpt bertindak balas dgn mudah

      Delete
  32. Salam sis . Nak tanya . Saya baru 17 . So kalau nak ambil vitamin c , yg mana elok ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      semua jenis vitamin c awak boleh ambil. x de masalah

      Delete
  33. nak tnye satu tu kalau ambil 2kali shari bp lama tahan ? N knp dowg byk naik jrwat , kurang minum air mineral ? Takut dgar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      1-2 bln penggunaan.

      sbb badan mereka byk toksin dan mereka x detox terlebih dahulu badan mereka sblm ambil aurawhite. saya sarankan, jika x mahu jadi mcm tu, detox dlu badan ngan any supplement berunsurkan fiber or boleh juga guna detox foot patch selama 2-4 minggu. lps tu, boleh ambil aw macam biasa.

      Delete
  34. salam sis.. saya baru beli aura white dan 2 be gourges.. masalahnya skarang sya x tahu cara pengambilanya.. samada minum 2 be gourges sampai habis dulu ke then aw or ambik kedua dua skali dalam 1 masa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      ambil 2be gorgeous shj dalam tempoh 2 minggu. lps tu selang selikan pengambilan 2be gorgeous dan aw. cth : pagi ambil aw, mlm 30 min sblm tido, ambil 2be

      Delete
    2. owh.. tapi aw kan perlu diambil 2x sehari.. so mcm mana tu sis?

      Delete
    3. klu nk minum 1 hari sekali pon boleh. ambil 2 scoop. lg pon u dh ada ambil 2be gorgeous. so, klu ambik byk sgt supplement x bgs gak utk kesiahatn

      Delete
  35. slm sis.. sy consume aw n lecithin..aw kena minum masa perut kosong meanwhile lecithin plk after mkn..so ok ke sy amek dua2 tu?alhamdulillah sy minum aw x smp seminggu lg, tp sy notice yg kulit muka sy bertambah licim n gebu..pastu pores pn makin kecil..hopefully xder naik jerawat mcm kwn2 lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      boleh ambil dua2 jika mahu. x de masalah.

      Delete
  36. salam , aurawhite boleh diambil selepas hari ke4 period , elakkan ambil ketika period sedang banyak , advice dari HQ , tq

    ReplyDelete
  37. Boleh ke aurawhite menghilangkan stretch marks di badan akibat bertambah berat bdan n boleh tak hilangkan parut hitam kesan gigitan nyamuk di badan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      klu pasal nk hilangkan stretch marks ni, better u guna lotion pelangsingan. klu nk hilangkan parut hitam kesan gigitan nyamuk boleh cuba sabun Royal Expert Whitening or Glutathione COllagen soap.

      Delete
    2. Berape harga kedua2 produk tu?

      Delete
  38. Saya pon minum aw dh hbs 1 jar. Byk gile jrwt naek. mgu 1st ok lg. Start mgu ke 2 sampai hbs 1 jar sy minum jrwt mmg naek x berhenti. Mcm mane tu? Sy minum air byk hari2 sampai kembung perut. Ni kire x seswai ke cane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.

      ape kate u detox bsn u dlu. u boleh ambil samda 2be gorgeous or solid fiber vitamin c. usually, masalah mcm u hadapi disebabkan bdn kita byk toksin. bila kita ambil supplement like AW ni, kesan jerawat naik byk tu berlaku. so, i suggest u ambil supplement yg i suggest td. afetr 2-3 weeks, u boleh ambil AW semula mcm biasa. or boleh diambil kedua2nya sekali jika mahu.

      Delete
  39. Akak,sy ni sibuk kerja n slali tdedah dgn cahaya matahari. so better sy kena amik solid fiber dulu ke sebelom try AW ? Takut jgk affect jerawat tu.

    ReplyDelete
  40. Salam. Sy dah guna satu botol aurawhite. Tp hasilnya sy tgok kulit sy putih sikit je. Tona kulit tak sekata pun. Tapi jerawat tak naik. Utk pgthuan kulit sy mmg putih jadi prbezaan yg sy nmpak kulit sy tak jadi licin pon. Kuku je nmpak brkilat sket. Dlm testimoni kate aw boleh hilangkan parut. Tapi parut sy tak hilang pon. Kenape eh? Sy kena consume aw lebih dari satu jar ke? Letih la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw, air pun sy dah cukup minum. Takut jadi water retention pulak nnt mnum air byk sgt. But yes, sy mmg rase nak gi toilet je. But kesan die tak byk la. How? Ade cdgn tak?

      Delete
  41. kalau bekam dikira ditoksin kn??? cukup ke sekadar bekam?? ke kne amik supplemnt u sbutkn tu like solid fiber vit c ???

    ReplyDelete
  42. Saya pun sama. Muka takde jerawat consume 1 jar makin hari makin byk jerawat keluar. Kulit mmg gebu lembab la..Sebelum ni penah ambik collagen lain tapi takde plak kuar jerawat.. Mmg customer yg ada problem mcm saya ambik solid fiber vit c tu jerawat diorang hilang ek? Aw ni sedap.. Klau boleh tak nak tukar dh huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. better ambil supplement buang toxin selama2-4 minggu. bg usus bersih. cth : ambil 2be gorgeous or solid fiber. most of my customer berjaya atasi masalah mcm u bila ikut aturan yg sy bg. lg bgs if u terus ambil fiber ni utk buang toxin lam bdn

      Delete
  43. I had consume aw for past couple weeks. As far as i can see my pimples is getting less appeared n my blemish oily skin is almost gone. So glad to experience this. But sadly my pores remain the same. I wish after i complete my 1st jar there will be more satisfiying results soon. As a coffee n tea lover..i had stop having any cup caffeinated drink since than n so true it does help a lot. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. good job dear. u hv to continue taking this supplement. n u may take other supplement like aurashine n 2be gorgeous to boost up the effect. try it n u will satisfied :)

      Delete
  44. Hi. I nak tanya..after cnsume aurawhite keputihan keluar macam air..mula2 i ingat i terkencing..tapi bila check..keputihan keluar xle cntrol...is it normal? Pls reply..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      aurawhite bukan sahaja merawat masalah kulit malah ia merawat masalah dalaman. teruskan pengambilan.

      Delete
  45. I consume aw naik jerawat batu n keputihan pun mcm air. Kenapa eh? Normal ke? I minum air mmg byk sampai dh kembung perut. Pls reply

    ReplyDelete
  46. Hye..i pun alami masalah yg sama..after consume AW, keputihan keluar macam air..risau jugak pasal ni..huhu..plz reply..

    ReplyDelete
  47. salam and hi. i faced the same situation where's i dah consume AW 2 weeks. and my pimples start to grow wildly. seriously i quite scared and u suggested to detox badan. if i detox bdn i and at the same time amik AW blh? so mcm mana schedule dy eak?

    ReplyDelete
  48. Salam... tanda AW ni detox cmne erh ;)

    ReplyDelete
  49. Salam .Saya umur 16 tahun so boleh ke ambil AW ni ? B'cause dh banyak survey and ada blog yg ckp seawal 13 pun dh boleh ambil so macammana ?

    ReplyDelete
  50. Sy baru mnum aw seminggu.. Muka nmpak brseri je wlaupun bru smnggu try ..mmg best ..jgn nak mngade klau mnum x ikut praturan ..nk salahkan produk pulak kbanyakkan pngguna..

    ReplyDelete
  51. Kalau muka nmpk merah.normal ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      merah yg macam mana? ada certain org yg ambil AW kulit nampak pinkish semulajadi. very cute :)

      Delete
  52. kalau ade parut jerawat yg dalam boleh rawat x kalau guna AW? sbb ingt nk guna rawatan laser je tp bila bace tntg AW, rasa trtarik nk cuba..at least boleh jimat duit.

    ReplyDelete
  53. salam. nak tanya if i amik aw pagi and malam, then in between i amik fiber, tu ok kan? kiranya i mnum aw 2kali shari plus fiber plus vitc. sumanya selang 2-3 hrs. tu ok ke?

    ReplyDelete
  54. Salam. Sy bukan dealer/penjual ttp antara pengguna aura white. Sy minum aura white lepas bersalin. Dlm 2 bln minum, anak sy pon ikut cerah. Masa sy mengandung, sy lgsg x pakai apa2 produk kecuali pencuci muka neutrogena sj. Mmg wajah sgt kusam tp lps bersalin, sy da minum aura white, kulit muka dan bdn mmg berseri2 dan cerah. Utk pengetahuan, minumlah kolagen brand apa sekalipun, mmg kene bykkan minum air. Pnh sy kurang minum air, wajah sy tumbuh jerawat batu tp sebiji jela sbb kurang minum air. Makan pon kene pantang kafein dan ambil aura white masa perut kosong. Sy minum 2x sehari.

    ReplyDelete
  55. salam sis..bagaimana pula kalau kita sedang ambil antibiotik utk kulit..boleh x nk consume aura white?

    ReplyDelete