GLUTA 200000 BOTOX FILLER

SUPER WHITENING :: HIGH GLUTATHIONE :: SUPER OXIDANT

KEBAIKAN GLUTA 200000 BOTOX FILLER :
- SUPPLEMENT MEMUTIHKAN & MELICINKAN KULIT.
- MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.
- MELANGSINGKAN BADAN.
- MENYEKATAKAN TONA KULIT MENJADIKAN BERSINAR DENGAN AURA.
- MENGHILANGKAN JERAWAT & PARUT.
- MENGURANGKAN KEDUTAN, BINTIK GELAP & FRECKLES.
- MEMBANTU MEMPERCEPATKAN KULIT MENJADI BERSERI YANG SEMULA JADI KEMERAH-MERAHAN.
- SUPPLEMENT YANG MUDAH & SELAMAT.
- TIDAK PERLU MENAHAN SAKIT & MEMBAZIR WANGDENGAN KAEDAH SUNTIKAN & PEMBEDAHAN.

KANDUNGAN UTAMA :
* L-GLUTATHIONE 200000MG
* SUPER LEMON (VIT C) 20000MG
* COLLAGEN 20000MG
* PLACENTA EXTRACT 100MG
* COENZYME Q10 500MG
* BIOFLAVONOI 500MG
* GRAPE SEED EXTRACT 100MG
* KOJI BERRY 500MG
* ACERORA CHERRY 100MG
* GREEN COFFEE BERRY 100MG
* BERRY FRUITS EXTRACT 100MG

DIJAMIN 100% SELAMAT.
DIIKTIRAF GMP (GOOD MANUFACTURING PRACTICE) & HALAL OLEH THE ISLAMIC COMMITTEE OF THAILAND.

CARA PENGAMBILAN :
1-2 KAPSUL SETIAP HARI 15 MINIT SELEPAS MAKAN, 1-2 KALI SEHARI.
TERUSKAN PENGAMBILAN 2-3 BULAN BERTURUT-TURUT UNTUK HASIL YANG MAKSIMA.

TESTIMONI GLUTA 200000 BOTOX FILLER :


BERMINAT???
HARGA (30 BIJI) : RM 70 FREE POSTAGE

71 comments:

  1. ***Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3 - 5 hari supaya toksin di dalam badan dapat dikeluarkan dan proses keberkesanan produk GLUTA 200,000GM lebih cepat berkesan.

    even kalau *semasa pengambilan gluta 200k ni kita pakai detox,boleh ke?ada apa-apa effect tak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de masalah. just make sure, tempoh masa detoxin tu perlu dijarakkan. sbnrnye, nk detox bdn ngan menggunakan vit c pon boleh. sbg cth, ambil vit c dalam tempoh 2 minggu utk detox bdn. after 2 weeks, boleh consume gluta 200k. boleh juga ambil vit c sms amalkan gluta 200k, tp ngan syarat, jarakkan tempoh masa pengambilan. cth : pg ambil vit c, mlm ambil gluta 200k. selain tu, bykkan minum air kosong utk memudahkan supplement yg diambil bertindak bls.

      Delete
  2. Replies
    1. good to hear that. enjoy ur prcoduct k :)

      Delete
  3. HELLOW, tanya skit.
    pengambilan gluta 200K diambil 1-2 jam sebelum makan .kalau macam kita ambil selepas makan boleh ke??cth: 2jam selepas kita makan nasi.then kita mkn gluta plak.effectnye tu akan sme ke?gluta akan menyerap sepnuhnye ke sama macam kita sbelum makan nasi or sebaliknya.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. better ambil sblm take meal coz pd waktu tersebut gluta lebih mudah bertindak balas. Ikut arahan cara pemakanan yg diberikan.

      Delete
    2. Tp why kt statement atas tu tulis mkn gluta 15 mnit slpas makan? Confuse la

      Delete
    3. x de masalah if u nk ambil samada seblm atau slps. if u x de gastrik, u boleh ambil sblm mkn. if u ada gastrik, boleh ambil slps mkn. sbnrnya cara pengambilan juga depend pd pengambilan supplement lain. ada certain org yg ada ambil supplement lain. so, tempoh masa atau jarak masa pengambilan juga pntg spy supplement mudah bertindak balas.

      Delete
  4. Hai . Bila awak nak restock ya ? Sebab saya nak order ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh ada stock. utk pertanyaan stock, sila sms/email/what'sapp/ikuti perkembangan status stock di FB Sweet Sour My Life

      Delete
  5. Sorry, but price for 30 tabs rm70? :O tingginya? another place jual 30 tabs just for rm60 and for 60 tabs the price was rm90? produk tetap sama mcm yg ni. - -' how can it be?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap seller jual hg yg berbeza. ada certain seller yg jual 1 bootle up to RM 90 compare to our price. kami jual pd hg standard.sorry i kate, if u rasa our price more expensve than that seller yg u katakan tu, so u can buy from them. x perlu nk memperkatakan hg yg kami jual. thank you

      Delete
  6. saye da makan gluta hmpir 3 minggu xde effect dekat saye..malah byk naik jerawat...setiap hari sbelum breakfast saye akan makan gluta 200k
    .xpernah miss sehari pun..tp saye xdpt ape yg saye mahukan..kenape ye sis..saye ambil gluta color biru...and saye pkaijuga pakai sabun gulathine collagen pinkinsh tu...masih sama..saya da berputus asa...or mungkin sis ade solution lain..or cara pengambilan dan pemakaian saye salah...saya da stop minum nescafe n tea...mintak pendapat n nasihat...tq so much...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      klu gluta warna biru bkn gluta 200k. if gluta 200k yg warna pink. gluta 20k yg warna biru. berkemungkinan jerawat naik disebabkan :

      kesan detoxin melalui pengambilan gluta 20k dan penggunaan sabun gluta collagen. cuba teruskan penggunaan sabun gluta tersebut. jika masih sama. hentikan penggunaan dan jgn gunakan sebarang produk penjagaan wajah dlm tempoh 1 minggu. jgn apply sebarang make up. berkemungkinan kulit u x serasi dgn gcs.


      u may try another skin care produk like Nour Ain Beauty Care or a-dha beauty care. utk supplement, u may try skinrich pure marine collagen or iqr1000 vit c whitening.

      Delete
  7. kalau makan gluta 200k pada waktu malam shj boleh tak? sbb tkot pg xsmpt@trlupa. kalau waktu malam, mase mana ye kena mkn? boleh terangkan sikit? terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, x de masalah. 30 minit slps mkn mlm. jgn lewat sgt.

      Delete
  8. dear..if i take tis supplement with vco boleh ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure, boleh. tp kene jarakkan masa pengambilan. maybe u may take VCO in the morning n botox filler at night

      Delete
  9. Hi..yeke gluta biru(switzerland) xde yg 200k..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy x pasti. sbb yg sy jual hny yg pink shj

      Delete
  10. produk ni hnya utk memutihkan wajah shja or slruh bdan?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seluruh bdn termasuk wajah

      Delete
    2. skg hrga produk ni hrga brape sis?..ada promotion x? :-)

      Delete
    3. sy ada bca di atas testimoni pengguna produk ni, muke dia mgecil xtembah dh guna after produk ni..btl ke produk ni bole kecil kan muka, sbb sy ni pipi tembam ckit, sy xnk lar muka nmpk kurus pulak nt after sy gune produk ni,& lagi 1 bdn sy agak slim ckit, sy bce slh satu kbaikan prduk bi blh melansingkan bdn, so ada effect x utk org bdn yg agak slim mcm sy ni, sbb sy xnk kurus..

      Delete
    4. kesan adalah berbeza mengikut individu dear. maybe kesan itu berlaku pd dia. tp tidak pd prg lain

      Delete
  11. hi nak tanye if i take this capsule selepas makan malam 2biji sekaligus boleh ker?sbb skang nie i just take 1 capsule every night selepas makan malam..u rase care mane lebih cepat kesannyer..thank you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi. boleh. tp kene bykkan minum air kosong.

      Delete
  12. hi sy nak nak tanya..produk ni ada side efek x ? just wondering skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi.

      Insya'allah x de side effect yg negatif :)

      Delete
  13. sy ambil vitamin C&E +200K boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      boleh tp perlu dijarakkan masa pengambilan antara that supplement

      Delete
  14. hye...nk tnye ni...sy ade ambk vit. c n nt biotik utk acne n giane 35 utk hormon dr doktor...thanyaporn pun ade ambk...tp nt biotik jam 10 pg n 10 mlm,vit c jam 10mlm, thnyaporn jam 2ptg,giane 35 jam 5ptg...sy pun ade bli jgk gluta 200k tp sy blum cube lg...jarak mkn mcm mne 2 yer utk gluta 200k??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      byk nye supplement yg awak ambil. klu byk sgt ambil supplement ia akan merosakkan ginjal awak.jika awak ada masalah jerawat, ape kata awk ambil 1 atau 2 supplement shj.

      Delete
    2. cm2 ke??akn rosakkn ginjal ek??mmg sy ade mslah jrawat....supplement ape yg sesuai??thanyaporn pon sy dh jarg ambk....if nk putihkn kulit cmne??ubt yg nt biotik,vit c & giane 35 tu doktor yg syorkn....

      Delete
    3. ape kate awk cuba ambil fiber dlu like solid fiber vitamin c selama 2 minggu. lps 2 minggu, awk cuba ambil iqr1000 vitamin c. tujuan awk kene ambil fibre utk singkirkan toksin dlm bdn. bila toksin berkurg, ape2 supplement yg kita ambil pasti akan bg kesan pd tubuh kite. ngan syarat, kita kene snts ambil fiber sbb bdn kita snts ada toksin. iqr1000 pula mmg sesuai bg mereka yg ada masalah jerawat. :)

      Delete
    4. solid fiber vit c dgn iqr1000 vit c cmne 2 sis??toksin??lau piyod kn,mst byk naek pimple....nk ilangkn scar n nk putihkn kulit cmne sis??hehe...

      Delete
    5. doc yg syorkn utk sy vit c shine....

      Delete
    6. terpulang pd awk. pilihan terletak pd customer. jika awak rasa itu yg baik utk awak, just teruskan. kami hny cadangkan shj. selebihnya adalah hak customer. :)

      Delete
  15. hi sumekom nk tmye klo ambik aurawhiteleh mkn gluta200k nie tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi. salam

      x perlu. aura white shj sudah mencukupi. tetapi utk kesan yg terbaik, sebelum ambil sbrg supplement, perlu detox badan terlebih dahulu. cth : solid fiber vit c or 2be gorgeous utk detox badan. lps 2 minggu pengambilan, boleh ambil ape2 supplement. insya'allah, ape2 supplement boleh bg kesan yg terbaik :)

      Delete
  16. klo skrg sy tgh minum aurawhite leh minum dgn 2be gorgeous tu ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. better u stop kejap ambil aurawhite. awk minum 2 be gorgeous selama 2 minggu. lps 2 minggu baru ambil aurawhite.

      boleh ambil aurawhite n 2be gorgeous pd waktu yg sama, tp perlu diambil pd tempoh masa yg berbeza. cth :pg aurawhite, mlm sblm tdo ambil 2be gorgeous

      Delete
  17. salam akak...saya ni penghidap hypertiroid..bengkak leher..tapi skrg sejak makan ubat hosp,tahap tiroid dh turun sikit cuma leher bengkak balik..cuma nak tanya sy mcm berminat dgn gluta 200k ni sebab nak cntikkan kulit...so ada masalah x kalau sy amik pil ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      ape kate awk dapatkan nasihat dari doctor terlebih dahulu. If doctor bg kebenaran utk ambil, awk boleh ambil. tp supplement ni x memudaratkan kesihatan. :)

      Delete
  18. doc kata..amik supplement x kisah..x kan ganggu apa2...cuma jarakkan pengambilan dalam sejam cmtu...so boleh la yer?akak..lg satu sy dh sedia kurus..kalu amik 200k ni boleh kuruskan lg bdn ke?saya x nak laa bertmbah kurus plak heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. if doc kate ok, x pe la. teruskan niat awk tu. x de la smp kurus smp nampak rangka. x sume org akan terima effect mcm tu.

      Delete
  19. ok,lg 1 nak tanya ni...betul laa gluta 200k ni effect utk putih dgn kulit je tanpa kuruskan bdn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesan adalah bergantung kpd tubuh badan ssorg. klu nk tau kesannya, kene la cuba dlu

      Delete
  20. Hi, I dah ambik gluta 200k dah 3 minggu... knp x nmp kesan lg? Muka nmp sama je... brp lama blh at least nmp sikit kesan? Please advise me... I am so sad. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      ape kate u detox bdn u dlu. u boleh ambil samda 2be gorgeous or solid fiber vitamin c. ambil dalam masa 2-3 minggu. lps tu, ce continue ambil gluta 200k ni. insya'allah ada perubahan nnt

      Delete
  21. Gluta ni untuk both gender or perempuan shja? (Interested buyer)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stok ade lagi? and care penggunaan same ke laki ngan pmpuan?

      Delete
    2. ada stock. sama shaja pengambilannya

      Delete
  22. salam.. saya nk tnya, saya mengamalkan minuman cocoa collagen setiap pagi sblm srapan.. if saya nk ambil/makan gulta 200k ni, blh dimakan sekali dgn cocoa collagen ke atau kena jarakkan masa?.. mana lebih better utk diambil sebelum sarapan?.. sbb malam sy amalkan minuman detox, cleanxtea (dh lama amal minuman detox ni).. kalau blh mlm sy hanya nk amalkan cleanxtea tu sahaja. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. ambil gluta 200k selang 5-6 jam slps ambil ccpp

      Delete
  23. hi,,,sy sebelum ni amik figure up,,,then teh herba org kampung,,,,.sbb nak kurus...so dia detox kan badan ke? sbb da beli gluta200k pink tu,,cuma nak makan kasi berkesan tu ragu2,,,kena beli detox lain ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      fu ambil pg. gluta 200k ambil selang 6 jam slps ambil FU. mlm ambil teh herba

      Delete
  24. hi..i nak tanye..i fully breasfeeding 4 my baby..umur baby dah setahun 4 bln..boleh tak i ambik gluta 200k ni?

    ReplyDelete
  25. Hi i nak tanya, i dah amik gluta ni, berapa lama untuk amik masa utk nampak result? Plus sy hisap rokok, bukan heavy smoker dalam 6-8 batang sehari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      since u r smoker, maybe ia ambil masa yg sgt lama nk nmpk kesan. i suggest u detox ur body. u boleh ambil 2be gorgeous or solid fiber utk detox badan. cuba amalkan utk tempoh 2 minggu. lps tu continue ambil fiber + ambil gluta 200k ni 2-3 jam slps sarapan

      Delete
  26. Umur berapa boleh makan . Kalau stop how ek ade effect . and kalau tak nak detox dn blh ke ?

    ReplyDelete
  27. hye.. nak tanya.. sy baru nk try gluta 200k ni.. n kwn sy ada suggestkan sy amalkan gluta 200k ni dgn vit c blackmores 1000mg.. sy nk mintak pendapat awk.. mcmane sy nk mulakan mkn kedua2 supplement ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi..

      utk permulaan, y consume terlebih dahulu vitamin c paling minimum selama 2 minggu. after 2 weeks boleh ambil gluta 200k. n nak kesan maximum, u boleh amalkan 1 bj vit c pada waktu pagi. n 2 bj gluta pd waktu malam. kesan terbaik if u kerap minum air kosong.

      Delete
  28. Hi..sy nk tny..sy skrg bru ambil slim express (dietary supplement from france) n dlm masa yg sama sy beli gluta 200000 botox filler.. boleh ke sy mkn 2 produk ni srentak. Boleh bgtau sy cara pngmbilan 2 produk ni

    ReplyDelete
  29. hye nak tanya. kalo i amekk kcolly sweet sambil makan gluta ni bole ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi.

      Seeloknya u jarakkan masa pengambilan kcolly n gluta200k. Cth: pagi sblm sarapan ambil gluta. Selang 2-3 jam ambil kcolly.

      Delete
  30. hi.. saya ni smoker.. and saya ade amek 2be gorgeous for 10 days and nak consume gluta 200k pulak.. so, saya nak tnya khasiat 2be gorgeous tu serap tak dlm badan saya? and mcm mana pula saya nk consume gluta 200k?? tkot jugak sia2 je saya amek sume ni sbb rokok.. please give me some adviseeeeeeeee

    ReplyDelete
  31. Hi, kalau sy makan gluta terus tanpa detox blh ke?

    ReplyDelete
  32. Halal tak sis?

    ReplyDelete