RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER & LOTION SPF 50


RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER

(ORIGINAL PRODUCT FROM KOREA)
HARGA (300 g) : RM 40 FREE POSTAGE

Rimas llihat tangan, leher, dan kaki berbeza warna? Kulit gelap gara-gara sering berjemur? Sudah cuba segala macam produk tapi tidak putih-putih juga? Suka lihat kulit putih mulus berseri para artis Korea? Inginkan kulit putih lembut seperti mereka?

RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo.


RED POMEGRANATE CLEANSER; sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri di pipi!

Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok dengan lembut dan biarkan selama 5-10 minit sebelum dibilas! Kulit putih mulus berseri ala Song Hye Kyo sudah bukan mimpi lagi!

RED POMEGRANATE CLEANSER sudah teruji dan terbukti membuat kulit jadi lebih putih, lembut, mulus, berseri + WANGI!! Ini adalah benar-benar rahsia KULIT PUTIH, MULUS, BERSERI ala artis-artis Korea nih! Seminggu pakai saja sudah kelihatan bezanya!

KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER :
-Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori
-Dapat digunakan pada tubuh dan wajah
-MEMUTIHKAN dengan sempurna
-Mengencangkan
-Menghilangkan pori-pori yang besar
-Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung)

TERDAPAT 3 PILIHAN :
RED POMEGRANTE (PINK) : Normal / More Whitening Effects
L-GLUTATHIONE (HITAM) : Moisturizing/Whitening
L-GLUTATHIONE (KUNING) : Anti-bacterial (Free-acne)/Whitening

CARA PENGGUNAAN :
* Ketika mandi, basahi tubuh. Kemudian, oleskan whitening cleanser ke seluruh tubuh. Biarkan 3 - 8 minit (Jangan kena air dulu, gosok sesekali). Seepas itu, baru bilas dgn air.
* Dipakai sebagai pengganti sabun mandi biasa.
* Pakai seminggu sekali sahaja sudah kelihatan bezanya. Kulit akan jadi lebih PUTIH, LEMBUT, MULUS, GEBU &  BERSERI.

SESUAI DIGUNAKAN :
* Wajah dan badan
* Lelaki dan wanita

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

RED POMEGRANATE WHITENING LOTION SPF 50

HARGA (300 g) : RM 40 FREE POSTAGE

RED POMEGRANATE Whitening Lotion highly recommended by : Song Hye Kyo (Artis Korea)

Red Pomegranate Whitening Lotion adalah Lotion dengan kandungan SPF50 dan dapat memutihkan kulit muka dan wajah sekaLigus mempunyai fungsi sebagai sunlock karena mempunyai SPF50/PA + + yang mampu melindungi kulit dari sinar matahari.

Lotion ini multifungsi, dpt memutihkan tidak hanya wajah namun juga dpt digunakan ditubuh juga mencegah kuLit kering.

Selain dari berfungsi sebagai  pencerah & membuat kulit putih bersih, lotion ini juga mengandungi SPF/ sunblock utk melindungi kulit dari sinar matahari.

RED POMEGRANATE  memberikan perlindungan, merawat & menjadi solusi untuk mereka yg mendambakan kulit putih mulus.

TERDAPAT 2 PILIHAN :
PINK :  Original / Normal
BLACK : Moisturizing

CARA PENGGUNAAN :
Setelah mandi / keluar rumah, pakai dengan oles lotion di wajah dan tubuh secara merata, tanpa perlu bilas.

KANDUNGAN :
Cocoa polyphenols, red pomegranate essence, rose essence, melatonin, 5 pulse Melaleuca, hydrolyzed pearl, South Korea and the SO-date repair ertian body sculpting factor whitening arbutin and other factors.

KANDUNGAN UTAMA : RED POMEGRANATE

TESTIMONI RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER & LOTION SPF 50 :


128 comments:

  1. nk tnye produk ni halal x?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously HALAL ? ada kelulusan tak ?

      Delete
    2. ia dikatakan halal sbb x mengandungi bhn yg terlarang.x de kelulusan. klu ada kelulusan, hg akan jd sgt mahal dr hg yg sepatutnya. x semestinya x de kelulusan, x halal.

      Delete
    3. produk n tiruan...kalau korang perasan..yang asli tulis red pomegranate bukan pomegrante...so beware! think wisely dealer korang tuu jual brg ori atau tak

      Delete
  2. boleh tahu kodbar red pomegranate nie x?

    ReplyDelete
  3. Cmana nak order ni? harga konfem 40?

    ReplyDelete
    Replies
    1. just click CARA PEMBELIAN di bhgn kiri blog ni.

      yes, hg RM 40 utk seluruh malaysia

      Delete
  4. pkai sekali seminggu je ke,,ke boleh pkai 2 kali sehari?

    ReplyDelete
  5. Mmm, boleh percaya ke ni. Takut dia bagi effect pada kulit kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pki elok je. if u ragu2, i think better u try other product. tiada paksaan dlm pembelian. there are a lot of whitening lotion u may try in our blog

      Delete
  6. My opinion, homestly bagus cos i dah gunekn slme 2 weeks 2x sehari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok rite? sy pon guna this cleanser n lotion for my daily uses. so far, x de side effect. tq for ur respond. i'm really appreciate ur comment. :)

      Delete
  7. kesan pemutihan pada kulit tu kekal ker? dh berape lama u pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      kesan pemutihan klu cleanser akan beransur2 cerah secara semulajadi. klu lotion ni just cerah time pki je sbb ia sbg pelindung tabir suria. :)

      Delete
  8. RM40 UNTUK 1 OR UNTUK KEDUE2 NYE...CLEANSER N LOTIN?

    ReplyDelete
  9. sis produk nie i dgr ade yg tiruan punye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      yes, ada yg fake. x silap from China. yg kami jual ori from Korea

      Delete
    2. kalau yang ori mmg tulis made in korea ke

      Delete
  10. salam kak..kalau cm sy kn..xbpew crah n adew gak bekas2 parut jrawat kt mkew n bdn.. okey kew kalau sy nk try cleanser wne kuning ngn lotion wne pink tu?? tringin nk kulit putih gebu n bersih licin..hehhe.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      klu u nk dptkan kulit cerah secara semualajadi, better u ambil supplement pencerahan kulit

      Delete
    2. tq rply..klu spplemnt pncrahan..yg mne yg okey ek kak?? adew sggestion x??

      Delete
    3. boleh cuba, Maixara/aura white/ferwhite/clayrissa/swiss med

      Delete
    4. sy pnah amek aurawhite..da 2 bkas sy amek..tp da takot nk bli sbb..kli ptame sy bli rsew nye sdap mcm dlm iklan wrne mcm air ribena..tapi kali ke2 sy bli wrne air nye prple keruh cair...rsew nye loye xsdap plik!..tros sy xbli da..huhuhu..

      Delete
    5. hi

      yg kali ke 2 tu mungkin sbb masa tu ada kesilapan dlm ingredient. sbb tu ada isu pasal tu. tp skrg dh ok. n isu pasal rasa dan warna yg berbeza dh xde. pihak pengilang sndr dh bgtau akan kesilapan di pihak mereka :)

      Delete
    6. sorry.. tumpang tanya..
      guna aurawhite ni berkesan tak..?

      Delete
  11. emm..gune tiap2 hari ker sekali seminggu coz nampak tulis kat atas skali seminggu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      utk kesan lbh bgs, pki setiap hari

      Delete
  12. Hi..ni produk dr company zamian ke u??
    Tp ada org ckp.. produk n dibuat di China tp invest dari Korea...tol ke u??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      that 1 sy x pasti. sy tgk kt tube ni pon sy x fhm coz tulisan lam bahasa Korea. hehehhehe

      Delete
  13. Salam nk tnye between this product and cathy magic whitening cream mn lg better for uneven skin tone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      u may try cathy magic cream or extra glutathione amazing lotion with collagen

      Delete
    2. Means this product x bagus ke utk uneven skin tone? Sbb I was thinking nk give a try on this product..

      Delete
    3. bkn x bgs. just texturenye yg a bit melekit. nnt u x suka plak. lg satu, this product x bpe sesuai digunakan pd wajah. klu u nk cari krim utk wajah, better u pilih skin care sbb mmg khusus utk wajah.

      Delete
  14. hi there..
    now my skin not so dark & not so fair.. normal..
    if i used this product.. will my skin turns to fair skin like korean..?
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      if u wanna look bright and glowing, my suggestion is u should try some supplement that can help u to get berightening skin. like aurawhite, beautskin essence, maixara, ferwhite, swiss med

      Delete
    2. thanks for suggestion..
      this coming june i will order some product here.. before that, i need to ask u few questions.. i ask in BM k

      1)lepas guna RPWC dlm beberapa bulan dan lepas tu xguna dalam beberapa tahun, pencerahannya masih kekal ke atau tidak?

      2)supplement yang u senaraikan tu, supplement yg mana satu yg paling efektif dlm pencerahan kulit dan ia akan berkekalan selama-lamanya?

      3) i)adakah i perlu menggunakan dua produk.. cth:- pakai red pomegranate whitening cleanser (RPWC) dan mengambil supplement contoh seperti aurawhite? ii)ataupun beli dan menggunakan salah satu produk daripada soalan (3)-i?

      4)u pernah guna RPWC kan.. efektif? kulit makin cerah?

      its will be helpful for me if u answer all my question's & i will thankful for u.. & if i have more question's.. i'll ask k.. sorry for troubling u :)

      name : joe

      Delete
    3. additional question's

      5)contoh kalau seseorang ada kesan hitam di bahagian siku dan lutut,
      lepas pakai RPWC atau makan supplement, boleh hilang tak kesannya?
      kesannya tidak akan muncul lagi kan?

      Delete
    4. panjangnye soalan. make me feel headache :p

      1. jika kite x jaga kulit dgn baik, kulit tetap akan gelap. tiada apa yg kekal di dunia ini melaikan Tuhan. so, kite jgn harap bnd yg kite apply kerana nk cerahkan kulit akan terus kekal pd kulit kite.

      2. sume supplement yg sy sarankan adalah terbaik dan plg top di pasaran skang ni. terpulang pd u nk pilih yg mana utk u cuba. dh cuba baru tau ok atau x.

      3. jika nk dptkan kulit yg terbaik, adalah bgs u gunakan rawatan dalaman dan luaran sekaligus. cth : ambil produk pencerahan kulit utk rawatan luaran dan supplement utk rawatan scr dalaman

      4. yes, sy pernah guna. tp sekejap je. lps tu i tukar kpd produk lain iaitu Royal Expert Whitening Soap. it's really effective on my skin dan sy juga menggunakan lotion from pinkish.

      5. ia boleh memudarkan kesan hitam pada kawasan tersebut sekiranya kite menggunakannya secara konsisten. kesan tetap akan muncul if u x rajin bersihkan badan coz setiap hari sel kulit mati snts ada.

      Delete
    5. ok.. done..
      this coming june i wiil make decision which one i wanna buy k..
      thank for your reply.. ^_^

      Delete
    6. kak..sy bce jwpn akk yg kt ats nie..akk ckp da bnti pkai red pome..knpe ye??? xb'kesan kew?? sy br ingt nk oder red pome lotion & cleanser kt akk..tp tbe2 t'bnti kjap sbb nk tau npew akk da tuka n xpkai red pome da...huhuhu harap akk kongsi ctew kesan nye..

      Delete
    7. hi

      bukan sbb x berkesan tp sje nk cuba yg lain. berkesan tp sy skang lbh suka produk yg sy pki n sudah serasi dgn produk ni :)

      Delete
  15. Hi im currently taking maixara for past 1 month plus , if i use this lotion and cleanser will my skin turn to be fairer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi there..
      is there can see the effectiveness using maixara? does your skin getting fairer (whole body)?
      thank u -joe-

      Delete
    2. hi

      u may try 1st if u wanna look the effectiveness. it's depend on our skin. klu kulit kite gelap, ia akan ambil masa yg lama utk cerah. maixara mmg utk pencerahan kulit dan merawat masalah kulit. kesannya bukan shj tertumpu pd wajah tetapi seluruh badan.

      Delete
  16. hai,,,saya nk tnya,,,ada cara tak utk bezakan produk yg ori ngn yg tak ori? actually sy ada beli satu..tbe2 tkt nk pakai sbb tkt yg tu xori...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      actually sy x berapa pasti akan itu. yg sy dpt maklumat klu nak tau pasal fake ori tgk pada tube. yg pasti yg sy jual adalah original. :)

      Delete
  17. Salam sis. Nak tye. Ape akan jadi klau budak 16 tahun minum aura white? okay tak ? one more, produk mana yg bgus utk putihkan kulit muka. RPWC or extra glutathione amazing lotion with collagen?? Satu lg cuba explain details tntg produk extra gluta a.lotion ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      aura white hny sesuai utk mereka utk 18 thn ke atas. klu bwh umur, takut akan mengganggu perubahan hormon dlm bdn u.

      RPWC dan extra gluta lotion ni hny sesuai digunakan pd badan. klu utk cerahkan muka better awk amik product khas utk wajah shj.

      untuk detail produk, sila klik senarai produk yg ada di blog ini. tq :)

      Delete
  18. boleh ke digunakan untuk umur 13 tahun ?

    ReplyDelete
  19. slm, nk tnye skit..sy da search, ramai yg jual harge avg RM25..cik pula menjual dgn harge RM40...adakah perbezaan ini disebabkan oleh originality atau pun apa? sekadar utk memahami

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      pembetulan. x ramai yg jual pd harga serendah itu dear. Hg retail yg sepatutnya dijual adalah dlm lingkungan RM 40-50 per tube. ada seller yg jual lbh mahal dr sy iaitu RM 60-80 per tube. sy jual pd hg standard dan mengikut kehendak supplier sy. Mmg ada yg mengatakan ada Red pome fake, tp sy x tau akan kebenarannya. Yg pasti hg yg sy jual mengkut hg standard retail. bukan sy suka2 letak harga tersebut.Setiap seller ada cara mereka sendiri utk menarik customer ngan meletakkan hg di bawah hg pasaran. trpulang kpd customer utk menilainya. :)

      Delete
  20. Helloooo . .
    Re-ask
    Produk nie ade smpai bila ?
    Nk tnye sikit . .
    Produk putihkn kulit juz boleh putihkn kulit kita smpai kulit kita putih mcm waktu kita baby ke boleh putihkan kulit kita lebih dari tuuu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      ada stock, if nk tau samada ada stock atau x, sila berhubung dgn kami terus.

      kulit mempunyai limitation dalam pencerahan. bergantung kpd keadaan kulit. usually produk ni x kan bg kulit kita 100% cerah melampau. ia hanya sekadar mencerahkan bukan memutihkan.

      Delete
    2. ohhhh , , tq
      tp , , agak-2 berapa lama nk kena pakai smpai nampak betul-2 mcm korea artis ni ? betul ke seminggu ponn dh nmpak kesan dia , , akak kn dah prnah pkai sblum ni . .

      Delete
    3. dear, org korea mmg dari lahir lagi kulit mereka putih melepak. sedangkan kita org melayu kulit gelap berbanding mereka. mcm sy kate, produk ni bukan buat kite kulit putih mcm org korea tetapi sekadar mencerahkan kulit. ia bergantung kpd keadaan kulit kite. melainkan awk ambil supplement pencerahan kulit.


      sy mmg pki sblm ni, tapi xde la berubah putih melepak spt org korea. cukup sekadar lebih cerah dari sebelumnya sbb sy bersyukur dengan nikmat yg diberi Allah swt ni. sy x nk mengubah ape yg Allah swt berikan kepada sy. :)

      Delete
  21. mekaseh ye kak . .
    Jadi , , kalau kulit yg mmg natural putih tp dah gelap sikit sebab sunburn tuu boleh jadi cerah balik ye, kak ?

    ReplyDelete
  22. ROYAL EXPERT WHITENING (SOAP) tu untuk ape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      sabun. produk ini kami ada jual. boleh tgk list brg di blog ini. :)

      Delete
  23. u jual mahal la.. jangan la menipu.tak pernah nampak lagi org jual rm60-80.

    try to check this link only rm 30 https://www.facebook.com/GurlzieeAuraWhiteBeauty
    banyak lagi org yg jual only rm 30.

    Cari la rezeki dengan berkat.tak payah menipu .rezeki tak halal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      sy x menipu langsung. mcm awk kate, klu sy menipu rezeki sy x halal kerana menipu customer. hakikatnya, sy mmg jual pd harga standard retail. mcm sy pernah kate, hg setiap produk adalah bergantung kpd seller yg menjual. sy pon ada tgk2 harga yg seller lain jual di facebook dan di blog. terserah kpd awk utk mempercayainya. sy x menghalang customer utk membeli produk dgn seller yg jual jauh lbh murah dari sy. itu adalah hak customer. customer tau mana yg terbaik. :)

      Delete
  24. Salam, sis..
    Sya nk tny, kecerahan tu akn thn lme ke? Ke kita kna terus pkai utk pstikan kecerahan tu bertahan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      kecerahan ni bukannya kekal. tapi jika nk dptkan kesan pencerahan yg berpanjangan, kene snts pki. sbb kulit kita snts terdedah kpd sinar uv. klu kite x pnd jaga, kulit akan jd gelap :)

      Delete
  25. Mcm mne nk order?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      click CARA PEMBELIAN di bhgn kiri blog ni (yg floating warna pink)

      Delete
  26. sawadikap.putih dalam bape hari tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      produk ni x memutihkan kulit tp mencerahkan kulit. paling awal dlm amsa seminggu. tp ia bergantung kpd kulit individu. :)

      Delete
  27. kalau umur 15 thn boleh pakai tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      boleh klu awk nk. tp x digalakkan

      Delete
  28. Xde orang jual 60-80??sye bnyak kali dah jmpe...malah ade yang mencecah 90 satu tube...jgan main tuduh je orng menipu...xtenteram hidup klau nk fitnah orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      yup, mmg ada org jual hg lbh mhl dr yg sy jual. customer pon ada bgtau. sblm sy jual, sy pon ada tgk hg yg dijual oleh seller lain. walaupun ada yg jual lbh murah dr sy, tp sy x trpengaruh dgn mereka. hg yg sy jual pon ditetapkan oleh supplier. katanya ini hg standard retail. x terlalu murah n x terlalu mhl.

      btw, tq for ur information :)

      Delete
  29. Kalau product ni tak boleh memutihkan hanya mencerahkan, kenapa tulis kat description product mampu MEMUTIHKAN dan mnghaluskan kulit tubuh? Siap capital letters lagi memutihkan tu, knp perlu tipu dlm description?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      produk ini mencerahkan kulit secara semulajadi jika digunakan secara beterusan. MEMUTIHKAN di atas merujuk kepada bila u apply lotion tersebut kulit u akan PUTIH. tp PUTIH disebabkan lotion. ia xkn MEMUTIHKAN scr drastik dan bukan MEMUTIH secara kekal. harap awk faham terms tersebut. :)

      Delete
  30. hi there . .
    u said the red pomegranate whitening cleanser is for brightening and not for whitening . .
    why u just change the sentences "cleanser for brightening" & "lotion for whitening" to make everyone easy to understand . . easy right ? hope u change it as soon as possible . . :)

    ReplyDelete
  31. hai..just nk share..sy dh pkai produk ni semnggu mmg ada nmpk perubahan sedikit..dan bg yg nk pertikai hrga kata rm40 agk mahal bg sy berbaloi sbb nk cover postage lg..kalau rasa ada org jual lg murah boleh pergi beli dgn org yg jual lg murah..TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      tq coz menerangkan kpd rakan2 yg kurg arif tntg hg jualan produk ni. Hg yg kami tawarkan adalah termasuk kos penghantaran. adalah tidak adil jika mereka di luar sana menganggap hg yg kami jual terlalu mahal sedangkan ada org jual pd harga yg sgt tgi. Namun sy anggap ia sbg satu persaingan dlm perniagaan :)

      Delete
  32. hi . .
    i just used RPWC for one week . . the changes is my skin getting more dryer . . . cannot see any brightening . . please suggest me a product that can make my skin whiter and healthier . . thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      the changes is depend on our skin type n skin's condition. i can recomended u EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION WITH COLLAGEN By Pinkish Beauty. It's a bit expensive than this product but it probably can make ur skin become healthier, moisturize n bright. :)

      Delete
    2. wow . . but i just wanna tell u the negative effect on my body after i used RPWC is my whole hair body has grow longer . . i'm freaking out after i saw this changes . .

      Delete
    3. this is my 1st time i heard someone who using this product make their body's hair grow longer. i'm using this product before but i never faced this problem like urs. maybe this product is not suitable with ur body. u may stop using it n change to other product that u may more confident to use it.

      Delete
    4. ok . . what should i do now ? do i use other body wash or taking supplement . . ? please recommend for me . . :(

      Delete
    5. u may try Royal Expert Whitening soap. if u want to try other supplement, u also can try it too. u can choose any product that we offer to everyone. choose any product that u like.

      Delete
  33. Berapa harga yg pinkish beauty tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      u mean amazing lotion ke? RM 65 inc postage

      Delete
  34. akak, red pome tu satu set ke rm40?
    ada lg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      bukan. klu beli set hg lain. hg yg dinyatakan 1 tube RM 40. ada stock

      Delete
  35. assalamualaikum sis...nk tnye..if pakai produk ni n pd mse yg sme makan suppliment lain bole ke?...

    ReplyDelete
  36. akak!
    red pome just for body..
    can u suggest me what is the best product for whitening my skin face without using any cream and just cleanser..
    sbb sy xbape suka melekit..
    or, cream yg x melekit..

    TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      better u pki skin care product yg khusus.

      Delete
  37. salam..hai sis.. nak tnya. macam mna nk tau ori ke x ori? dari segi apa ye? blh terangkan tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      sy pon x pasti. isu ori n fake ni sbnrnya sengaja diada-adakan oleh pihak yg tertentu yg cuba utk menjatuhkan org lain. itu supplier kata la. tepuk dada tanya iman. :)

      Delete
  38. salam ..
    sy nk tnya ok x budak 14 thn guna Red Pomegrante ? boleh pakai kt muka ? masa mandi tu kan basah , time tuh ke kena guna Red Pomegrante ? hrp sis boleh tlg ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. one more mcm mna nk bezakan lotion and clenser ?
      -azlyn-

      Delete
    2. pada tube tu ada tulis lotion n cleanser

      Delete
  39. saya dah beli 1 set ada 4 jenis..sya tgok dlm fb kata nye x perlu bilas..sy confius la cara pemaiakan yg berbeza..bgaimana cara pemakaian sebenar bagi mempercepatkan kesan terhadap kulit ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      klu cleanser of coz la kene bilas sbb ia menggantikan sabun mandi. klu x bilas nnt rosak la kulit. lotion pula pki lps mandi. x perlu bilas.

      Delete
  40. hey sis :)
    sy nie gelap sikit laa :P
    tapi alhamdulilah takde jerawat mahupun parut .
    kalau sy nak guna red pomegranate tu oke tak ?
    dia untuk kulit normal kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      produk ni sesuai utk semua jenis kulit. klu utk kegunaan wajah, better awk ambil skin care product khusus utk wajah

      Delete
  41. Kalau satu set cleanser dgn lotion brape ekh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      contact us utk order. tq :)

      Delete
    2. Macm mane nk cntact ekh? Posnye dari mane ?

      Delete
  42. sy dah pakai red pomegranate cleanser and lotion..so far sgt mengujakan..mmg kulit nmpk cerah licin dan sekata...padahal baru sekali pakai..kulit sy sblum ni mmg npk kusam je dah pusah cuba mcm2 produk..tp yg ni sy suka sgt..i like it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~ tahniah dear~~ hope ia boleh dijadikan sbg bukti kpd customer yg nk cuba RPW. skang ni Sweet Sour dh ada jual RPW warna oren. terbaik coz mengandungi vit c yg baik utk kulit. RPW oren ni ada cleanser, lotion n body scrub. hg menarik bg mereka yg nk beli ketiga2 item ni. :)

      Delete
  43. Akak, RPW ni tak boleh pakai pada muka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      boleh tp x digalakkan. bergantung kpd keadaan kulit. klu kulit ada masalah like jerawat, x digalakkan pki. better pki skin care produk yg khusus utk merawat masalah kulit. tp klu just suka2, boleh pki RPW ni

      Delete
  44. Replies
    1. hi

      sila isi order form yg ada di bhgn CARA PEMBELIAN

      Delete
  45. hi riezu..
    saya sebenarnye nak beli sabun miracle.. dikenali sebagai sabun miracle korea.. riezu ada jual tak? please3x reply me..

    ReplyDelete
  46. Sis pe bza each kaler krim korea ni?i mean 4 kulit cner?trutama wna red n pink.my friend jual.tp dy pn pning lalat nk explain.cner dy jual pn xtao..

    ReplyDelete
  47. Hi akak.. ade stock lg tak tuk RPWL ni? Muka sy putih tp bdn sy agak gelap akibat sun tanned. RPWL ni dpt mbantu x kak?

    ReplyDelete
  48. Sis,ejaan btl utk produk ni red pomegranate or red pomegrante?rmai yg jual ejaannya red pomegrante..tp,from korea.ada ckp lo ejaan pomegrante tiruan.tul ke?

    ReplyDelete
  49. klu teda klulusan KKM . itu tandanya.bhaya . sekiranya ad side effect ? sapa nk tnggung .. ad JAMINAN produk ni ASLI & BEKESAN . *WARRANTY MONEY BACK*

    ReplyDelete
  50. Akak facebook or no contact ade x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye ade tengok ni dekat https://www.facebook.com/WandaBoutiqueandGadgetOnlineshop?ref=hl

      Delete
  51. Salam...
    Sis skrg i gune i gune yg moist whitening lotion n boleh sapu kat muke juge ke??ade effect x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde dear,, memang untuk badan dan muka

      Delete
  52. Hye sis , sis ada tak facebook untuk shop online RED POME ni ?

    ReplyDelete