NOUR AIN BEAUTY CARE


Anda inginkan kulit wajah yang nampak lebih berseri dan muda? Nour Ain berupaya merawat wajah yang kusam supaya kembali bercahaya. Dengan penggunaan Nour Ain secara berterusan, anda mampu mendapatkan kembali kulit wajah anda yang ideal.

Produk Nour Ain Beauty Care adalah produk kosmetik penjagaan muka yang berasaskan ramuan herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak.

FUNGSI NOUR AIN BEAUTY CARE :
Nour Ain mampu menyelesaikan masalah kulit spt
-jerawat
-jeragat
-tona kulit yg tidak sekata
-menghilangkan bintik2x hitam
-pigmentasi
-kulit yang lesu/xbermaya/kusam
-kulit yg kering/ berminyak
-menghilangkan masalah black/whitehead

Nour Ain merupakan produk yang tiada pengelupasan,tidak menyebabkan kulit akn menjadi nipis, pedih untuk jangka masa pendek/panjang. Jaminan produk kami tidak mempunyai kesan sampingan kerana ramuannya berasaskan bahan semula jadi selain bebas dari bahan kimia spt hydroquinone

NOUR AIN BEAUTY CARE SESUAI UNTUK :
-individu yg mempunyai kulit wajah yg normal,bermasalah( jerawat,jeragat dll)
-remaja seawal 12 tahun blh menggunakan Nour ain
-sesuai utk lelaki dan wanita
-sesuai utk wanita hamil

SETIAP PRODUK NOUR AIN BEAUTY CARE MENDAPAT KELULUSAN DARI KKM DAN YANG PASTI IA HALAL.

SET 3 IN 1 (TRIAL SET)
:: PRICE : RM 55 (SEM M'SIA) RM 60 (SABAH & SARAWAK) ::
* Including postage

FULL SET (SET 3 IN 1 + TONER + VITAMIN C SERUM)
:: PRICE : RM 100 (FREE POSTAGE) ::

COMPLETE SET (FULL SET + MULTI-V CREAM)
:: PRICE : RM 150 (FREE POSTAGE) ::

EXCLUSIVE SET 4 IN 1 (SET BESAR)
:: PRICE : RM 125 FREE POSTAGE ::
EXCLUSIVE SET + SERUM (SMALL)
:: PRICE : RM 150 FREE POSTAGE ::

INFO PRODUK NOUR AIN BEAUTY CARE (All price are excluding postage)

1. NOUR AIN BEAUTY SOAP
HARGA (60g) : RM 14 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
- Bertindak sebagai agen pembersih
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

KANDUNGAN :
Purified Water,Sodium Cocoate,Glycerine,Coconut Oil,Orange,Extract Papaya,Vitamin E

CARA PENGGUNAAN :
Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. NOUR AIN TONNER
FUNGSI :
Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit wajah.

KANDUNGAN :
R.O Water,Propylene Glycol,Algae Extract, Cucumber,Aloe Extract

CARA PENGGUNAAN
Selepas membersih muka dengan Nour Ain Beauty Soap, semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka sebelum penggunaan Night cream (malam) ataupun UV Foundation (siang)
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. NOUR AIN VITAMIN C SERUM



HARGA(10ml) : RM 22 (EXCLUDING POSTAGE)
HARGA (30ML) : RM 55 (EXCLUDING POSTAGE) - LIMITED

FUNGSI :
Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
- Mampu mengatasi masalah radangan kulit
- Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
- Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)

KANDUNGAN
Purified Water,Vitc,Citrus Grandis,Extract Aloe Vera,Witch Hazel,Xanthen Gum

CARA PENGGUNAAN
Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. NOUR AIN UV PROTECTION
HARGA(15g) : RM 45 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit

KANDUNGAN :
Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate,Clclomethicone, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

CARA PENGGUNAAN
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. NIGHT CREAM
HARGA (10g) : RM 40 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

KANDUNGAN :
Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sajaha) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. MULTI-V CREAM (New!!)
HARGA (10g) : RM 50

FUNGSI :
- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
- Menambahkan collagen pada kulit wajah.
- Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
- Efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah keriput.
- Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit.
- Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh - menimbulkan gangguan kulit.
- Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
- Dapat mengatasi kelesuan

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap. penggunaan hanya 3-4 kali seminggu.


NOTES : DIINGATKAN, SEBELUM BERTUKAR KEPADA SKIN CARE BARU, ANDA WAJIB MENGHENTIKAN PENGGUNAAN SKIN CARE LAMA SELAMA 7 HARI. SELEPAS 7 HARI BARU ANDA BOLEH MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HAL INI BAGI MEMBOLEHKAN KULIT ANDA NATURAL DAN MENGELAKKAN SEBARANG MASALAH KETIKA MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HARAP MAKLUM (^_^)


TESTIMONI NOUR AIN BEAUTY CARE :

Selepas 2 minggu menggunakan set 3 in1 + toner + vit-c serum..wajah semakin berseri2.. terima kasih sudi kongsi gambar sebagai testimonial.

Gambar 1 & 2 - Minggu Pertama-ke 2 ...kesan penggunaan NOUR AIN sudah nampak perubahan di bawah mata. Kesan lingkaran gelap & jeragat di pipi mulai pudar.

Gambar kiri: sebelum menggunakan nour ain, kulit sedikit gelap, tona tidak sekata, lingkaran gelap bawah mata jelas kelihatan, jeragat nipis di muka.. Gambar kanan: selepas menggunakan Nour Ain, kulit makin cerah.


Sebelum menggunakan Produk Nour Ain Beauty Care, jerawat tebal di seluruh wajah & kulit berminyak. Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, selepas menggunakan dua set produk Nour Ain Beauty Care. Inilah hasilnya.. sekarang masih menggunakan Nour Ain dan kulit semakin cantik.

25 comments:

  1. Askum..kalau sy nk jadi ejen produk ni, boleh ke? Fizan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Sorry dear. I x de ambil agent buat masa ni.

      Delete
  2. Replies
    1. boleh dear. just click CARA PEMBELIAN di bhgn kiri blog ni. ada stock ye. any inquiries boleh email/sms/what'sapp or visit us on FB. :)

      Delete
  3. Salam.kalau nak whatsapp apa no hp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. please click CONTACT ME utk detail

      Delete
    2. Foundation yg mana eh?saye dgr rmai pkai

      Delete
    3. hi.

      UV protection (day cream)

      Delete
  4. Sy nk beli..so cmner

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      boleh click "CARA PEMBELIAN" atau contact sy terus. :)

      Delete
  5. Saya pun pakai produk ni. Alhamdulillah okeyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      alhamdulillah. produk ni mmg bgs n hg nye mmg sgt berpatutan :)

      Delete
  6. Mcm mane nk oder yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      isi order form di bahagian CARA PEMBELIAN

      Delete
  7. Salam hi, sye ade whatsapp u ttg 1 produk ni. Tp, xde respon, but im already bank in the money and give u add already. Please response to my whatsapp. Tq.

    ReplyDelete
  8. Slm..mcmane nk bli..xjumpe form pun..bli guna msg je xblh ke?nk cr no fon u pun xjumpe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. at the lesft side of this blog. the pink-floating one. Just click CARA PEMBELIAN if u wanna place order.

      Delete
  9. Olaa, it's my 1st Tyme for me to try this product,, nk tanyer apa beza complete set, full set n exclusive set,, produk dyer dyer ape jer Yg beza,. For the 1st Tyme user, what set U cn recommend to me, tq :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      full set : basic 3 in 1 + serum + toner
      Excludisve set : sabun + n cream + d cream + serum (this set N/D cream nye adalah size besar dari yg basic set. that's y it's expensive than basic 3 in 1)

      For 1st time user, u may try Basic Set 3 in 1. if this product suitable with ur skin, u can change to the big 1 n add-on other item such as serum n multi v cream.

      Delete
  10. salam...sy online guna fon...xde tulis pn cara oder caner....so caner nk oder ye??

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum.. sis nak tya, adakah selamat sekiranya wanita di awal kehamilan menggunakan produk ini... penggunaan secara berterusan sepanjang tempoh kehamilan tidakkah mengundang apa2 kesan sampingan pada diri wanita dan kandungannya... mohon sis reply.. tq.. :)

    ReplyDelete
  12. hello nk tanya, klu saya guna Multi-V Cream as for night cream saja, boleh ke?

    ReplyDelete
  13. salam sis..harga still sama ke smpai skarg??

    ReplyDelete
  14. boleh memutihkan kulit tak ?

    ReplyDelete