PREMIUM FORMULA (PF) VITAMIN (Beauty Solution)

 :: NOW WITH NEW LABEL ::                                               
PREMIUM FORMULA (PF) VITAMIN 
THIS IS ORIGINAL PF VITAMIN.. BEWARE WITH THE FAKES!!
(VITAMIN INI BUKAN KELUARAN SHAKLEE)

Vitamin baru yang mengandungi Vitamin A,B,C,D & E yang lengkap untuk nutrisi badan manusia. PF (Premium Formula) Vitamin BUKAN sejenis multi-vitamin. Ia merupakan vitamin yang diformulasikan khusus untuk skin, hair and nails. Ia merupakan food supplement yang selamat digunakan walaupun anda consume vitamin lain, supplement lain malah ubat-ubat farmasi/klinik/hospital TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. TETAPI perlu dijarakkan tempoh pengambilannya.

KELEBIHAN DAN PERBEZAAN PF DAN VITAMIN LAIN : 
1)PF adalah pure vitamins tanpa campuran collagen yang membahayakan. Maka, ia sangat selamat untuk ibu yang menyusukan baby dan orang berpenyakit. Malah wanita yang sedang period juga boleh consume this PF Vitamin. Dengan lain kata, TIADA PANTANG LARANG~~ (^_^) (Kecuali wanita yang sedang mengandung tidak dibenarkan mengambil PF Vitamin ini). Lelaki juga boleh consume PF Vitamin ini.

2) PF bertindak sebagai zat yang akan membantu badan membuang sisa-sisa yang tidak diperlukan oleh tubuh badan. Bukti? Bila amalkan PF anda akan buang air kecil bewarna KUNING PEKAT. Keadaan ini menunjukkan badan bertindak balas dengan vitamin dan juga menunjukkan kualiti vitamin ini.

3) Yang paling best about PF, semua zat vitamin yang masuk ke badan, separuh daripadanya akan disimpan di dalam badan.  PF tidak seperti vitamin lain. Keunikannya; PF Vitamin ini ada timed-released. Maksudnya, PF Vitamin ini tidak akan akan buang semua zat vitamin dalam badan seperti vitamin lain. PF adalah vitamin yang akan kekal lebih lama. So, jika anda berhenti dari consume this PF Vitamin, ia tidak akan beri sebarang kesan sampingan.

4) PF adalah Vitamin yang mampu mencerahkan keseluruhan badan, mencantikkan kulit dan menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan masalah kulit kering dan kuku yang buruk serta mengilat dan menguatkan rambut! Oh ya. Ianya membantu menegangkan badan dan membentuk bentuk badan idaman. Plus PF sangat sesuai untuk lelaki dan wanita. PF adalah produk berkualiti tinggi. Oleh itu, digalakkan untuk simpan di dalam peti sejuk atau tempat berhawa dingin untuk mengekalkan kesegaran vitamin. Ianya mendapat kelulusan dari KKM dan ia adalah HALAL.

5) PALING PENTING : PF boleh hasilkan kulit pinkish secara natural. So, tak perlu buat injection or beli supplements untuk memutihkan kulit yang mahal belaka di pasaran. Just consume PF VITAMIN + VITAMIN C yang pasti memberi kesan menakjubkan pada kesihatan tubuh badan, kulit, rambut dan kuku anda.
TAHUKAH ANDA??
1 TABLET PF = RAMUAN 4 VITAMIN A,B,C,D = 1000mg !!!

KANDUNGAN UTAMA PF VITAMIN : Vitamin A, B, C, D dan E
* Vitamin A utk mata;
* Vitamin B utk tenaga;
* Vitamin C utk immune;
* Vitamin E utk Antioxidant;
* Horetail rush utk cartilage, kuku & rambut;
* Biotin for support kuku, kulit, & rambut.

PENTING! BACA INI.
Premium Formula (PF) Vitamin ini hanya untuk mereka yg telah amalkan Vitamin C 500mg atau IQR1000 selama atau lebih dari 2 minggu sahaja. WAJIB!!!
KENAPA?
Vitamin ini bertindak selepas Vitamin C mengeluarkan semua toksin dalam badan. Dengan lain kata, anda perlu detoxin terlebih dahulu badan anda dengan mengambil Vitamin C. Kemudian, baru boleh consume PF Vitamin ini. Ianya akan menjadi senjata ke-2 yang akan membunuh kuman2 yang menyebabkan kulit menjadi masalah. Ianya akan memulihkan masalah parut degil and segala yang degil yang xmampu dirawat oleh Vitamin C, hebat kan? Ia juga mencerahkan kulit secara semula jadi.

CARA PENGAMBILAN PF VITAMIN :
Ambil 1 tablet sekali sehari pada waktu pagi, 15 minit selepas sarapan. Diingatkan ambil PF Vitamin selepas makan kerana PF Vitamin akan lebih mudah diserap ke tubuh badan. Jangan consume PF Vitamin ketika perut kosong. okies~~ (^_^)

NOTES :
- Simpan PF Vitamin di tempat sejuk (bukan dalam freezer ye) untuk mengekalkan khasiat dan kualiti vitamin ini.
- Dilarang minum minuman bergas dan berkafein kerana minuman ini boleh merosakkan dan menghilangkan khasiat PF VITAMINS

(KELIRU ANTARA VITAMIN C 500MG, IQR1000 VITAMIN C WHITENING DAN PF VITAMIN? CLICK HERE)

GANDINGAN MANTAP!!
(click VITAMIN C 500mg untuk review)
:: CARA PENGAMBILAN : Ambil 1 tablet PF Vitamin selepas sarapan pagi dan 1 @ 2 tabletVitamin C 500mg selepas makan malam ::

ATAU

( Click IQR1000 VITAMIN C WHITENING for more detail)
:: CARA PENGAMBILAN : Ambil 1 tablet PF Vitamin selepas sarapan pagi dan 1 tablet IQR1000 Vitamin C Whitening 15 minit sebelum makan malam ::

HATI-HATI DENGAN PF VITAMIN TIRUAN DI PASARAN!!
Perbezaan dapat dilihati dari segi warna tablet dan packaging. Hati-hati ye semua~~


TESTIMONI VITAMIN C + PF VITAMIN: PERHATIAN!!! INI ADALAH TESTIMONI SEBENAR PENGGUNA PF VITAMIN. BUKAN DICURI DARI TESTIMONI YANG BUKAN JUALAN KAMI. AMARAN KERAS KEPADA MEREKA YANG CUBA MENCURI TESTIMONI INI UNTUK TUJUAN YANG SALAH. TAK BERKAT REZEKI ANDA JIKA MENIPU CUSTOMER. HARAP MAKLUM ~~

Pengambilan IQR 1000 + PF VITAMIN secara konsisten, akhirnya memberi kulit yang diidamkan selama ni. Skang x perlu malu2 lagi keluar umah walaupun x pakai make-up. 

My own testimoni (Riezu Mizu): Before sy consume Vitamin C 500mg + PF vitamin, kulit sy nmpk sgt kusam, berminyak dan ada parut jerawat yg sangat hodoh. Even dh cover ngan make up tebal pon masih x boleh cover kulit sy yg bermasalah ni. After that, sy consume Vitamin C 500mg. Dalam masa 2 minggu (pict ke-2), masalah jerawat, parut dan kulit berminyak dapat diatasi. Best sgt. After 1 month consume Vitamin C 500mg, baru sy consume PF vitamin + Vitamin C 500mg. Tengoklah hasilnya (pict ke-3 : setelah 3 bulan consume Vitamin C 500mg dan sebulan consume PF Vitamin), kulit jadi semakin cerah n look healthy. Memang berbaloi~~

"sblum amek vitc500mg , pf vitamin kulit gelap now da 6 minggu amek vitc, pf kulit makin cerah secara natural tnpa plu mgambil suntikan bagai :)"

Gabungan Vitamin C 500mg plus PF Vitamin. Penggunaan PF selama 3 hari dan Vitamin C yang NON-STOP! kesan yang mantap, cemerlang,gemilang ,terbilang! kulit makin cerah and pink.. xperlu injection. AND YES! DIA SEDANG MENGANDUNG NOW..

"my own testimoni..sy xde masalah jerawat but dulu muka kusam n bila pakai make up pun org tgk mcm x pakai make up...now dah lain..org asyik tnye mkn ape,pakai ape.hee~ :) Sy consume vit c 500mg dlu for 2 weeks...n after that continue pf vit.yg gmbar kt ats tu after 10 days amik pf..almost 1 bln jgk la. Pembetulan kt komen atas. now dah sbulan lebih amik both vitamin n tgh tggu stock smpai :)"

Customer ini mnggunakan VITAMIN C AND PF VITAMIN .. MUKA MAKIN HARI MAKIN PINKY2 AND GLOW N BEBAS JERAWAT MALAH KULIT BADAN PUN MAKIN CERAH!

"Salam..just want to share..slpas mngamlkn pf,mmg srius ppi dh mla nek pink2..tk gdoh pkai blusser pown dh nmpk..pic slps too bedak pown tk pkai lg..bqu nk pkai tp snap dlu..exctd sb pipi pink2 gitu..huhu..yg tk trai ag pew kt u u all trai tngq..pf solution da best.."

"Nk share testi diri sendiri ngn uolssss.. Ni pic sblum n slps amek vit c n pf... Pic 1st tu before amek vit c n pf, i tsilap guna satu produk ni n jerawat tumbuh n ada parut jerawat.. Then i amek vit c awal bln july n jerawat dh kurang, bila felinna perkenalkan pf, i amek awal ramadhan.. Spnjg bln ramadhan, jerawat keluar, maybe nk keluarkn semua toksin dlm badan... N pic yg ke2 tu i snap smlm... Taraaaaaa, no more jerawat... Thanks n alhamdulillah..."

"nk bg testimoni adik sy sdiri..sblm n slps mengamalkan vit c n pf vit..adik sy kuat bersukan n selalu berpanas,so kulit kusam gelap xsekata jerawt n parut..skang ni lah hasilnya slps mengamalkan vit c n pf vit"

"Yg 1st n 2nd pic tu mkn vit c ja... mgkin sbb dh lama amal vit c...then mkn pf support lg tndkbls tu yg smggu ja trus nmpak pink2 muka n lbih cerah tu. Raya pakat perli..mentang2 juai vitamin muka kilat aih.. 1st igt melawak la sorg dua. Dh byk2 org...kwn lama xjmpa pakat tegur perubahan. Mmg puas hati PF. Mmg sesuai amik brsama vit c. Mmg ketara kesan."

"sebelum n selepas mengamalkan vit c n pf dlu muka bminyak trok,,kulit x berapa nk cerah slpas amalkan dari bulan 2 2012,ni hasilnya!!!!c tasya"

"Baru mengambil vit c n of vit .. 2month.. Mempunyai masalah jeragat yg agak teruk..menyebabkan wajah nya menjadi x sekata.. Now.. Wajah da glow...pinky2 n yg penting kulit wajah da tegang..jeragat pun da kurang..."

BERMINAT???
HARGA (30 biji) : RM 95 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
* 30 biji PF Vitamin untuk sebulan penggunaan

BAGAIMANA HENDAK MEMESAN???
please click CARA PEMBELIAN

8 comments:

  1. Salam nak tny pf ada kkm tak, lg satu pf vit leh mkn bersama dengan vit c 1000mg tK? Testimoni tengok mkn dengan vit c 500mg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.

      ada kelulusan KKM. Boleh di ambil bersama vitamin c yang lain. tiada masalah. Asalkan sblm consume PF Vitamin WAJIB consume vitamin c dalam tempoh 2 minggu ke atas.

      Delete
  2. Saye nk tny, pf vitamin ni jenis sintetik ke asli ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. PF Vit hanya menggunakan bahan2 organic sahaja.

      Delete
  3. hi there..
    i want to buy vitamin c 500mg + PF vitamin
    i want to know total rm of vitamin c 500mg + PF vitamin + shipping to kuala lumpur - taman maluri ?
    thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi there.

      sorry, currently we dont hv any stock for vit c 500mg. we just hv other vit c n pf vit.

      Delete
  4. salam, mohon delete gambar testimoni keempat sbb arwah dah meninggal dunia pd bln december 2013. tq.. Alfatihah buat arwah Hartini Ibrahim

    ReplyDelete