SNE BEUTSKIN ESSENCE

SUPPLEMENT PALING HOT DI PASARAN SEKARANG!!
Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu
Efektif, Selamat dan Tanpa Sebarang Keraguan

Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Kandungan : 500mg x 60 kapsul
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR

FAKTA BEUTSKIN ESSENCE
  • Diperkaya dengan esen tumbuhan super-platinum yang unik 100% pati tumbuhan dan senang diserap oleh sel-sel badan 
  • Menggunakan Teknik Pengekstrakan Superkritikal CO2 yang canggih, menjamin kepekatan yang tinggi dan kestabilan produk 
  • Menggalakkan metabolisme dan keseimbangan sistem badan 
  • Penjagaan kesihatan kulit melalui pembekalan khasiat yang diperlukan oleh kulit
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR.
1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna

Info : 
- Wanita yang mengandung tidak dibenarkan mengambil SNE BEUTSKIN ESSENCE
- Wanita yang sedang menyusukan baby dibenarkan mengambil SNE BEUTSKIN kerana ia menambahkan lagi susu badan
- Wanita yang sedang period juga boleh mengambilnya :)

Menggunakan Bahan-bahan Organik seperti :
  • Minyak Biji Seabuckthorn 
  • Radix Puerariae Lobata 
  • Minyak Biji Anggur 
  • Likopena 
  • Minyak Kacang Pain 
  • Lilin Lebah
Cara Pengambilan :
* 2 biji pagi dan 2 biji malam (4 biji sehari). Diambil ketika perut kosong.
* Boleh diambil 2 biji sehari untuk jimat, tetapi ia akan memberi kesan yang lambat dari yang sepatutnya.
* Jika inginkan hasil yang lebih baik dan berganda gunakan bersama Kapsul SNE.
* Ambil 2 biji SNE Beutskin Essence sebelum sarapan dan 2 biji Kapsul SNE sebelum tidur.

(Click KAPSUL SNE untuk review)

MY SNE'S MEMBERSHIP CARD


Soalan Lazim :
1) Berapa lama masa untuk nampak perubahan?
Jawapan: Dalam masa sebulan boleh nampak perubahan. (Kesan yang di alami adalah berbeza bagi setiap individu. Ada sesetengah pengguna SNE Beutskin merasai perubahan hanya dalam 2 minggu sahaja)

2) Saya ada ambil kapsul hormon, pil perancang dan suplemen lain. Adakah saya boleh ambil produk ini secara bersama atau perlu dijarakkan masa pengambilannya? 
Jawapan: Boleh...Tiada masalah kerana produk ini adalah sejenis supplement, tetapi perlu dijarakkan tempoh antara pengambilan ubat-ubatan lain dengan kapsul Beutskin Essence ini.

3) Adakah terdapat kesan sampingan pada peringkat awal pengambilan Beutskin Essence ini? Jika saya berhenti pengambilan secara mendadak, adakah terdapat sebarang kesan? Adakah kulit saya akan kembali gelap? 
Jawapan : Tiada kesan sampingan. Kulit tidak akan menjadi gelap secara serta merta jika berhenti dari pengambilan SNE Beutskin Essence. Kulit akan kelihatan sihat untuk tempoh beberapa bulan. Diharapkan dapat mengekalkan pengambilan SNE Beutskin Essence kerana ia bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk kesihatan tubuh badan.

4) Adakah kapsul ini dapat merawat kulit wajah yang mengalami pigmentasi?
Jawapan: Boleh. Supplement ini membantu merawat masalah kulit.

5) Adakah wanita yang sedang menyusukan baby boleh mengambil produk ini?
Jawapan : Tiada masalah. Ia membantu dalam penghasilan susu badan.

6) Adakah produk ini boleh mendatangkan kegemukan?
Jawapan : Tidak. Ia adalah sejenis supplement kecantikan dan kesihatan.

7) Adakah SNE Beutskin Essence boleh menghilangkan jerawat?
Jawapan : Secara relatifnya boleh. Ia akan mengambil masa beberapa hari iaitu semasa tempoh badan melakukan detoxin di mana bahan-bahan aktif dalam SNE Beutskin Essence itu sendiri akan menyingkirkan toksin dalam badan yang menjadi punca segala masalah yang dihadapi tubuh manusia. Sebaiknya, gunakan SNE Beutskin Essence bersama Kapsul SNE untuk mempercepatkan proses merawat kulit yang bermasalah yang anda hadapi. Keputusannya akan lebih menakjubkan dengan gabungan SNE Beutskin Essence + Kapsul SNE.

8) Adakah SNE Beutskin Essence boleh diambil semasa datang haid/period?
Jawapan : Boleh. Tiada kesan sampingan dan ia membantu melancarkan kitaran haid bagi perempuan.

9) Adakah produk SNE ada dijual di farmasi @ Guardian @ Watsons ?
Jawapan : Tidak. Semua produk SNE hanya dijual melalui pengedar, stokis dan agen tertentu di seluruh negara sahaja.

10) Adakah lelaki boleh mengambil SNE Beutskin Essence ini?
Jawapan : Boleh. Tiada masalah dan tiada kesan sampingan. SNE Beautskin Essence dapat membantu mencerahkan kulit dan membantu mengembalikan kesihatan dalaman lelaki.



TESTIMONI SNE BEUTSKIN ESSENCE :




BERMINAT???
HARGA : RM 250 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)

BAGAIMANA HENDAK MEMESAN???
please click CARA PEMBELIAN

87 comments:

  1. Bagaimana cara nk membeli SNE BEUTSKIN ESSENCE. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. To DAMIA ZAHRA COLLECTION : Just click CARA PEMBELIAN di blog ini. Bank in the money into my account, n submit ur detail to me. Sekarang ni ada promotion. 1 box RM220 free postage + automatic registration. Valid until 30 NOV 2012. :)

      Delete
  2. adakah kulit akan menjadi putih,cerah dan gebu dengan hanya mengambil be saja..tanpa mengambil sne capsul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, BE boleh menjadikan kulit jd putih, cerah & gebu jika diambil secara konsisten dan mengikut aturan. Jika utk mendapatkan kesan lg bgs, ambil bersama kapsul SNE.

      Delete
  3. Lelaki boleh gune tak Beutskin Essence ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki dan wanita boleh consume BE. Tiada kesan sampingan. Dh ada pengguna lelaki yg amalkan BE n alhamdulillah, xde sbrg masalah yg dihadapi.

      Delete
  4. Ape beza dari Segi Fungsi antara beutskin and SNE? beutskin sahaja bole menghilang parut jerawat? Atau parut accident d bahagian anggota laen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beautskin lbh kpd kecantikan. selain itu, bgs utk kesihatan dalaman. sne kapsul, more for kesihatan dan merawat masalah kesihatan. if u hv scar, better ambil sne capsule. amalkan 2 bj sne kapsul dan ambil 1 biji sne kapsul dan cucukkn kapsul tersebut, ambil minyak sne tersebut dan sapu pd kawasan yg diingini. Insya'allah berkesan

      Delete
  5. Untuk menghilangkan parut jerawat, SNE atau BE yang baik untuk s=disapu pada muka?...

    ReplyDelete
  6. Saya ingin beli untok suami. Tapi dia ada mkn obar2 hospital seperti sakit diabetes n jantung. Adaksh ianya selamat? Thnks

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, boleh. tp perlu dijarakkan tempoh pengambilan antara ubat2an hospital dan BE. Klu ragu2, cuba dapatkan khidmat nasihat doktor terlebih dahulu. If ur husband alami masalah kesihatan, y not try SNE Capsule. SNE Capsule antara supplement terbaik utk merawat pelbagai jenis penyakit kronik. Maybe dapat membantu merawat penyakit husband puan.

      Delete
  7. salam..saya nak tanyala
    saya da gunakan hampir sekotak..tp tiada ape2 perubahan pada kulit sye..
    npe ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      perubahan berlaku bergantung kps metabolisme individu. ada yg cpt dan ada yg lambat. ada juga certai customer sy, dh ambil kotak kedua baru nmpk kesan. sbnrnya, utk dptkan kesan yg cepat, u should detox bdn u, buang toxin2 dlm badan yg menjadi punca BE lambat bertindak bls dlm bdn u. u kene ambil samada excel tea or SNE Capsule sblm ambil BE.

      Delete
  8. Sy dh amik kotak yg kedua..tp kulit makin kusam..nape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada amik sne kapsul or excel tea sblm ambil BE x?

      Delete
  9. salam riezu mizu ..
    saya nak tanye ..
    saya baru makan sne beautskin 2 minggu ..
    tpy nape kulit saya makin gelap ea ..
    kew maybe kulit saya tak sesuai makan sne beautskin niey ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. u ada ambil SNE kapsul or SNE kapsul x?
      u beli melalui sy ke?

      Delete
    2. Tade ..
      saya just amik beautyskin jerk ..
      tala ,, saya beli dekat kedai ..

      Delete
    3. better U ambil skali dgn SNE kapsul utk cuci bhgn dlmn bdn u. u should ask seller yg u beli utk dptkan maklumat lebih tntg masalah u hadapi sbb it's much easier since u can ask them face to face rather that u ask me since i dont know the reasons y u wanna take this product. sy snts tny my customer utk ketahui masalah yg dihadapi sblm melakukan pembelian. please take note ye :)

      Delete
    4. Yes ,, memang saya da tanye all about this product dekat seller .. dye suggest saya amik sne beauty jerk ..
      oke ,, then kan kak riezu mizu klaw sekarang saya nk amik sne kapsul,,tpy still mkn sne beauty skin skli bole ta ??
      bole ta ?? tade pape kan ..

      Delete
  10. salam why makan BE kulit makin kusam mmng mcm tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.

      x sume org alami keadaan spt itu. Ingat!!! semua supplement di dunia akan melakukan detoxin dlm bdn, yakni proses menyingkirkan toksin merbahaya yg menjadi punca utama penyakit yg kita snts hadapi termasuk masalah kulit. dlm proses tersebut, kita akan mengalami beberapa healing crisis. Sila dapatkan maklumat berkaitan healing crisis melalui pembacaan buku dan bacaan internet

      Delete
  11. If saya dah makan sne kapsul sebulan,,then nk berhenti just makan sne be boleh x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, x de masalah :) klu nk ambil SNE Kapsul + BE pon boleh. Lg bgs sbb dpt kesan yg superbbb~~~

      Delete
  12. asalam
    BE tu hrga dye brape yew??
    di segamat,johor...di mna sye bleh mndptkan yek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      RM 230 inc postage + auto registration

      boleh beli melalui sy. me from JB

      Delete
    2. owh..okey
      thanks...

      Delete
  13. Sebenarnya sne kapsul dengan sne beauty ditelan or disapu dekat muka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh disapu pd wajah dan ditelan.

      Delete
    2. Mane yang boleh disapu pada wajah?
      Sne kapsul atau sne beauty?

      Delete
    3. both. paling mujarab utk sapuan pd muka SNE Capsule

      Delete
    4. Boleh sapu campur(sne+beauty) ke kena sapu satu2?

      Delete
  14. Bole makan kew masa datang bulan ??

    ReplyDelete
  15. macam mana nak dapatkan effect kulit putih yang cepat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      1st detox ur body. amalkan pengambilan excel tea utk buang toxin dlm bdn. toxin dlm badan snts ada. so, disarankan ambil scr beterusan. pengambilan SNE + BE juga merupakan kombinasi terbaik cantik dan sihat. bila dlmn kite sihat, mudah bg sistem badan utk menyerap semua nutrien supplement yg diambil dgn mudah. so, proses mencerahkan kulit berlaku dgn mudah

      sebenarnya lambat atau cepat kesan yg kite peroleh brgntg kpd keadaan badan kite. so, kene byk bersabar utk kelihatan cntek. org yg selalu nk cepat cantek ni xkn dpt kesan yg di mahukan sebab SABAR itu INDAH.

      Delete
    2. aku ada baca kat blog dia nih. dia dah guna 1/2 thn tapi tak jadi puteh. apa komen cik. ini blog aku kata tuh.
      http://momoy-blogirl.blogspot.com/2013/05/kesan-sne-beautskin-essence-pada-diri.html

      Delete
    3. hi. kesan adalah berbeza mengikut individu. klu nk dpt kesan yg maximum, awk kene detox bdn awkterlebih dahulu dgn mengambil excel tea. lps tu, amalkan kombinasi sne capsule dan sne Beautskin. bnd ni kene snts ambil dan konsisten. jika rasa ia x bg ape2 effect, x de masalah utk tukar kpd produk pencerahan kulit lain.

      Delete
  16. Klaw sapu sne beauty tat muka n kulit ,, kuning tuu melekat x ?? Boleh hilangkan x kuning tuu ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ia x melekat dear tp ia menyerap ke dalam kulit. boleh hilang. klu x hilang, masakan ramai yg sapu SNE pd muka n kulit yg ada masalah dan dapat hasil yg lebih baik dari jangkaan mereka

      Delete
    2. Ok ,, terima kasih .. :)

      Delete
  17. ada apa-apa pantang larang x semasa mkn sne +sne be nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam/Hi

      bykkan minum air kosong, wanita mengandung dilarang ambil, jgn minum minuman berkafein dan berkarbonat

      Delete
  18. salam....kulit yang gatal2 boleh hilang tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam

      theoretically, can. but if u ada masalah alergi (gatal2), better u amik Maixara C Sential

      Delete
  19. Salam ;)
    Saya nak tanya .
    Waktu bile makan sne kapsul dan sne beautskin ? Satu hari berapa biji sne kapsul dan sne beautskin yang perlu dimakan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      pagi ambil 2 bj SNE Kapsul, mlm ambil 2 bj BE

      Delete
    2. Dkt atas ade mention pg amik BE,then mlm SNE..which 1 ni?

      Delete
    3. hi. sy rasa awk kene fahamkan betul2 ayat sy tu. SNE Kapsul n BE adalah 2 supplement yg berbeza. boleh check di blog ini utk ketahui detail kedua2 produk ini

      Delete
  20. salam
    agak2 klo gna product ni blh x hilangkan penyakit panau
    psl i need help,,dah byk guna ubat tpi xleh baik jgak

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      secara relatifnya boleh :)

      Delete
    2. panau sejenis jangkitan kulat di muka. dinasihatkan cik ambil ubat anti-fungal dari doktor

      Delete
    3. panau sejenis jangkitan kulat di muka. dinasihatkan cik ambil ubat anti-fungal dari doktor

      Delete
  21. Assalamu'alaikum. Nak tanya, produk ni boleh hilangkan eyebag?

    ReplyDelete
  22. sebenarnya saya nak cuba..tapi takut kalau ada effect yg tak baik..sy umo 20 thun.huhu..ada jerawat skit2..hmm sis rasa saya kena ambil yg mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      klu u takut, then dont try. cari supplement yg u rasa confident utk ambil. u may try Fer'white/Aura White/Claysrissa/Swiss Med/Maixara/IQR1000. :)

      Delete
  23. maaf nak tanya ckit,bagaimana nak mngamalkan excel tea,be dan sne smua skli...atau be dan sne dh memadai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi

      utk permulaan, u kene detox bdn u dgn mengambil excel tea, slps habes 1 kotak, boleh ambil 2 bj sne kapsul pd waktu pg dan 2 bj beautskin essence pada waktu mlm. jika ingin menagmbil excel tea + sne kapsul + be, sblm sarapan ambil excel team. after 2 hours, ambil 2 bj sne kapsul dan ambil 2 bj be pd waktu malam

      Delete
  24. Salam. Nk tny.

    Sy sdg berpantang.br 2weeks. Sy nk dptkan kulit cerah & tmbh susu. Product mana perlu sy ambil yea.

    Apa kelebihan product sne, be & Excel tea? Adakah excel tea mybbkan sakit perut & slaloo kena ke toilet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      mostly kbykn supplement pencerahan tidak boleh diambil oleh ibu yg sadang dlm pantang. klu nk ambil kene tgu habes pantang.

      kelebihan :
      mencerahkan kulit, merawat masalah kulit, menyihatkan bhgn dalaman badan manusia, menyah toksin, merawat pelbagai jenis penyakit.

      excel tea xkn buat u sakit perut. tetapi ia melawaskan pembuangan.

      Delete
    2. Salam 230 4 be+sne+excel tea?

      Delete
    3. salam

      nope. RM 230 hny utk BE sahaja. harga utk lain2 produk, boleh rujuk senarai hg di blog ini. tq

      Delete
  25. As salam. Sis, nk tnye. How much sis jual excel tea n sne kapsul? Sy igt nak detox badan dulu. Then bru mkn be. Ok x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      excel tea :RM 95
      sne capsule : rm 220

      yup, seeloknya detox badan dlu, sblm ambil supplement lain

      Delete
  26. salam..
    nak tanya, ada tak sijil halal daripada JAKIM MALAYSIA?
    kalau takda,kenapa tak dapatkan daripada JAKIM MALAYSIA?
    lagipun sebahagian orang malaysia lebih yakin bila ada pengesahan sijil halal yang JAKIM MALAYSIA berikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      sijil HALAL yg SNE peroleh ini juga valid dan diperakui. oleh itu, tidak ada masalah tentang keraguan dari segi keHALALan bahan yang digunakan dan ia juga dijamin selamat :)

      Delete
  27. Salam Riezu,

    Saya ada mslah inbalance hormon.pmulaan untuk produk ni riezu cdgkn mcm mna?sya jga ada mslh jerwak dan eye bags.Mohon pncrahan bknan hal ini.Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      apa kate awak ambil sne excel tea terlebih dahulu. minum dalam tempoh 2 minggu. lps tu, ambil sne capsule dan be.

      excel tea ni bertindak untuk bersihkan toksin dalam badan awak. bila toksin x de/kurang, mudah utk sne capsule dan be untuk bertindak balas. dan semua masalah kulit dapat diatasi dengan mudah.

      Delete
  28. slm, saya nk tnya apa bila masa sesuai utk berhenti mengambil sne+be?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam

      seeloknya slps 3 bln pengambilan

      Delete
  29. hye...ada promosi terbaharu ke?

    ReplyDelete
  30. nak tanya saya memang x ade bajet .. tapi saye beli sne kapsul untuk hilangkan semua yang bermasalah macam jerawat. Kalau saye makan sne je dulu boleh x tanpa excel tea..

    lagi satu untuk yang berjerawat cam saya . Jangan amalkan BE dulu kan . Cuba amek sne tuk sebulan baru amek BE macam tu ke ?

    ReplyDelete
  31. Saya TERstop mkn BE sbb busy n lupa nak beli stok baru. Dah makan 4 kotak selama 4 bulan dan kulit mmg bersih... Tak la seputih adira sebb tau warna kulit asal saya mmg kuning langsat je hehehe. Sebulan lepas stop, jerawat kluar 2-3 biji dan beterusan smpai sekarang. Jerawat lama hilang, yg baru pulak muncul :( .. Apakah itu kesan drpd berhenti mkn BE? FYI, sebelum amik BE, muka saya tak berjerawat camni. Apa cadangan puan?

    ReplyDelete
  32. kalau remaja antara 16-17 tahum boleh makan tak produk ni??.

    ReplyDelete
  33. Harge be tu bape??sne lak bape??

    ReplyDelete
  34. Mcm mana nak contact utk beli ni..saya nak try...

    ReplyDelete
  35. parut jerawat yg lekuk2 boleh hilang tak kalau just ambil sne

    ReplyDelete
  36. salam.. saya berminat nak try produk SNE ni.. apa yang perlu saya mulakan dulu.
    saya ada masalah kulit kusam. jeragat, kulit tak sekata dan ada eye bag lagi..

    ReplyDelete
  37. agak2..bpe jumlah duit yg sye kena ade utk beli tiga produk tu?? Excel tea,SNE,BE?

    ReplyDelete
  38. salam. kalau bukan ahli tapi nak beli xpe ke? saya ade tgk stau blog tu and dia kata kalau nak murah kene jadi ahli. kalau betol then mcm mane saya nak jadi ahli

    ReplyDelete
  39. Stokis sne d penang x d ker?

    ReplyDelete
  40. salam. boleh tak amik skali 2be n 2sne pagi skali malam skali, 1hari 8biji.

    ReplyDelete